Mi lehet az oka annak, h Szlovákiaban szinte már legális körbefalazni a romákat és nem is foglalkozik vele különösebben a média, addig itt már abból is hatalmas cirkusz van, ha elvernek egy romát?
Vannak szlovák ismerőseim, tőlük tudom, h nem igazán szerepeltek még egyszer sem a nyugati sajtóban ezzel kapcsolatban, mi viszont bármit teszünk címlapra kerülünk.
Kanada lazán lerasszistázta a magyarokat, mondjuk most mélyen kussolnak, pedig nem is bántotta azokat a romákat senki.
Nem tudom miről beszélsz, kb egy hete regisztráltam, azóta ez a második kérdésem, az első a Fiskars fejszékkel volt kapcsolatos.
Kommentelni meg nem nagyon szoktam.
"ez a második kérdésem, az első a Fiskars fejszékkel volt "
Maradtál volna annál.
Miért ne lenne abból cirkusz, ha elvernek egy romát? Ha téged elvernének, te nem cirkuszolnál?
A másik meg az, hogy azért ott is voltak tiltakozások, ellenvélemények. Ja, és nem a romákat falazták körbe, hanem az általuk lakott településrészeket itt-ott.
Naaaa azért ne játszuk már a hülyét, engem ha megvernek biztos nem kerülök be a tv-be.
Bezzeg ha egy roma kap akkor már az a fő hír.
Jah és valóban nagy tiltakozások voltak, a legtöbb híradó be se mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!