Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak sosem ?
Figyelt kérdés
Tudom gyerekes,de állandóan én írkálok neki és már kezdem unni. Az este is bulizni volt, valamint többször jelezte a messenger az elérhetőségét, de annyit nem kérdezett: mi újság ?, hogy vagy?
Aztán olyan 11 körül írt valami hülyeséget, majd ennyi volt. Arra válaszoltam reggel, de csak ilyen semmit mondó üzeneteket kaptam. Meg sokszor várom, hogy írjon ennek ellenére semmi. Tudom magammal kellene foglalkoznom, csak jól esne ha nem nekem kéne tepernem állandóan utánuk.
2022. máj. 7. 15:10
1/5 anonim válasza:
Nem kötelező írni nekik, ha nem írsz nekik kell, egyszerű matek...ne légy tapadós, annyit adj amennyit kapsz ha tudsz.
Egyébként meg én is voltam sokszor ilyen helyzetben azért mondom, nem kell futni senki után, mert akkor úgy kezelnek mint a kapca rongyot, főleg te nő vagy...
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem érdekled annyira, így nem töri magát, hogy keressen.
3/5 anonim válasza:
Egy ideig ne írj. Ha ők nem keresnek, akkor nem érdekled őket, azaz felesleges vesződni ezzel.
5/5 anonim válasza:
Ne keresd őt, ha hiányzol neki keresni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!