Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi az oka annak, hogy sosem...

Mi az oka annak, hogy sosem írnak rám?

Figyelt kérdés

Sose voltak igaz barátaim, bár elég hamar tudok ismerkedni akár személyesen is.

Valahogy a személyes megismeréseknél is mind max online barátság alakul ki.

Sokszor próbálkoztam programokkal, de sose ér rá senki.

Szóval maradt az online barátság, vagy ami ott alakult ki.

Rengeteg éve megy ez, pedig sok mindenen változtattam már.

Azt mondják rám hogy vicces, szerethető személyiség vagyok és hogy több ilyen ember kellene, mint amilyen én vagyok.

De mégsem értem ha szeretik a társaságom, akkor miért nem foglalkoznak velem?

Tehát itt arra gondolok hogy összeszervezzünk egy találkozót, vagy hívásban beszéljünk vagy akár keressen a másik fél.

Nekem nincs gondom azzal, hogy nekem rá kell írnom valakire, de ha én nem írok rájuk, akkor nem beszélek senkivel, illetve akkor nem is beszélünk, mert soha nem írnak rám.

Korábban próbáltam ennek az okát megkérdezni, de akkor az volt a válasz, hogy ők nem írnak másokra.

Viszont nem hiszem, hogy minden ember ilyen lenne.

Szerintetek mi lehet a probléma?

23/L

aug. 30. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem lehet, hogy elkényeztetted őket azzal, hogy mindig te írtál rájuk? Megszokták, ezért ha nem írsz, úgy vannak vele, hogy majd úgyis írni fogsz. Ismeretlenül nagyon mást nem tudok mondani.
aug. 30. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Most, hogy kiírtad azt a bizonyos ‘23/L’ így 200 üzenet fogad reggelre. 😅

Szerintem ez azért lehet mert nem tudjátok fenntartani egymás érdeklődését. Én is próbálkoztam már sok helyen de kudarc lett. Inkább elengedtem az egészet… jobb egyedül mint magadban elvet követem mostmár.

Én nem fogok rád írni se zaklatni, ha gondolod írj és minden mellékes szándék nélkül! beszélhetünk erről privátban is akár.

aug. 30. 17:24
 3/12 A kérdező kommentje:

Az első beszélgetéstől fogva ezt tapsztalom.

Érdeklődök a másik iránt, akkor is sokszor egyoldalú a beszélgetés, mert valójában nem érdekli őlet az hogy én vel mi van, bár azt mondják nem vagyok unalmas.

Mellesleg nem az itteni barátkozás volt a cél, szóval itt nem keresek barátokat.

aug. 30. 18:10
 4/12 anonim ***** válasza:
"Sose voltak igaz barátaim" ezért.
aug. 30. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Pedig sajnos elég nehéz segítenünk ismeretlenül. Amiket leírtál, az alapján kellene legyen legalább egy barátod és sok haverod. (,,vicces, szerethető személyiség vagyok és hogy több ilyen ember kellene, mint amilyen én vagyok.")

Ne vedd bántásnak, de lehet van valami nagy hibád, defekted, idegesítő szokásod, nem tudom, ami miatt még sincs így. Nyilván az is lehet, hogy nincs semmi ilyesmi, egyszerűen rossz embereket ismertél meg, viszont 23 éves koráig annyi emberrel érintkezik az ember, hogy erre pici az esély.

Te ismered igazán magad, neked vannak meg a beszélgetések. Elemezgesd a beszélgetéseket és önmagad is, ha pedig úgy látod, hogy te mindent megtettél és egyszerűen a többiekben van a hiba, akkor nincs más hátra, mint más emberekkel barátkozni. Olyanokkal akiket érdekelsz is.

aug. 30. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Valami van a viselkedésedben, ha ennyire elkerül mindenki. De lehet simán csak "unalmas" vagy. Nem bántásként mondom, de én ismerek ilyen embereket.
aug. 30. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:

3

Nem is terveztem barátkozni. Itt meg főleg nem..

Csak több minden leszűrhető egy olyan fajta beszélgetésből.

De ha nem vagy unalmas miért ignorálnak? Túltolod a rájuk írkálást? Miről beszélgetsz velük? Érdeklődsz vagy csak a saját dolgaidat mondogatod nekik? Több témában is mozogsz vagy van 1 vagy 2 és csak azokra tereled a beszélgetést akármi van?

aug. 31. 11:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Őszintén nem tudom mi lehet a probléma és hogy velem van-e a baj.

Normálisan szoktam beszélgetni ha komoly téma van, de sokszor hülyéskedek is, bár amit észre vettem közösségekben eltér a humorunk.

Most ha látom vagy hallom hogy kinek mi a poén, nekem az nem feltétlen vicces, míg másoknak igen.

Sok minden érdekel, így mindenről szeretek beszélni és az emberek sokszor osztják meg velem a problémáikat.

Személyesen is azt hallom sokszor hogy nagy forma vagyok, de valahogy mégsem érzem azt hogy valóban érdekelném őket.

Szerintem ideig-óráig el vannak velem aztán ennyi.

Alapvetően nagyon foglalkozom az emberekkel és érdekel is hogyha a másiknak van valami baja vagy csak simán érdeklődöm.

A semmiről is el tudok beszélgetni, van akivel kb csak hülyéskesünk, de akkor is én keresem őt.

Ha én nem keresem az embereket akkor nem írnak rám.

De ha rájuk írok akkor meg ki tud alakulni egy tök jó beszélgetés ami hosszasan is el tud tartani.

Ha valami bajom van, van ki meghallgat, de akkor is ha én nem mondom akkor nem tudja a másik.

És online meghallgat, meg ebben mondjuk lehet tényleg van probléma, mert ha van valami problémám akkor sokat tudok róla beszélni meg sokszor.

De akikkel nem csinálok ilyet azok is ilyenek velem.

Illetve ez a probléma azért is van, mert nincs konkrét személy aki mindig ott lenne, nincs kivel talizni és nincs egy állandó barátom.

Szóval nincs olyan aki rám írna hogy mizu.

Pedig a személyiségem eléggé pozitív és sokszor tök jókat tudok mondani, nem feltétlen kell rólam vagy róla beszélni.

szept. 1. 11:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezek szerint eléggé nyitott személyiség vagy.

Van akik számára taszító a nagy dumás, viccelődős csaj (valamiért én sem csípem az ilyeneket, nem jön be).

Ne foglalkozz velük annyit (a problémáikkal sem) amíg nincs meg az az igazi mély barátság. Mindenki szereti kisírni magát a másiknak arra mindig jó bárki… de ezek után adott reakcióból leszűrhető, hogy csak tűr és meghallgat vagy próbál segíteni. Az elején legyél kicsit közömbösebb. Azzal nincs baj, ha kibeszéled magadból az csak jó! De az nem mind1, hogy kinek.

Ez az állandó személy pedig majd max 1000ből 1 lesz akit irdatlan nehéz megtalálni vagy nem is fogod soha.

Egy idő után pedig te sokallnál be attól, hogy valaki folyton zaklat a szia mizukkal, én sem hittem, hogy ez lehetséges mert vágytam már egy jó haverra de aztán ez a folyamatos megállás nélküli (mondjuk úgy) zaklatgatás is irritáló tud lenni. Főleg amikor senkinek nincs nagy mondandója de mégis beszélni akar 0-24.

De ne add fel előbb utóbb hátha összejön valami. :)

szept. 1. 11:53
 10/12 Indián Srác ***** válasza:
56%

Ne vedd tolakodásnak, és félre ne értsd, nem akarok ismerkedni, de beszélgethetnék mintegy teszt jelleggel pár napot, sokkal könnyebben tudnék tanácsod adni, hogy miért is lehet ez. Ismeretlenként elmondanám szívesen őszintén, hogy mik azok a dolgok, amik miatt én se írnék rád szívesen stb...

Azok az emberek akik már barátaid, vagy netbarátaid, nem feltétlen lesznek veled őszinték, ha azzal elveszíthetnék a - véleményem szerint - lelkiszemetesüket. Nekem úgy tűnik annak vagy használva, hogy miért? Azt nem tudhatom.

Nem is feltétlen kéne beszélnünk, az is elég lenne ha elküldenél pár beszélgetést privátban és kielemeznénk őket. Természtesen mind a saját neved, mind a beszélgetőpartnered kitakarásával. Vagy az is elég ha bepötyögöd.

Sajnos így vakon csak találgatni tudunk.

szept. 1. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!