Csak én nem tudom elviselni ha egy nő az interneten sajnáltatja önmagát?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki egyfolytában kipakolja magáról hogy neki milyen szar storyba és alá tesz egy Lil peep számot de amit még ennél is jobban utálok hogy azért elé teszi hogy pov: és ezután jön a tipik önsajnáltatós szöveg hogy pov:azért még nézegeti a storymat pedig mégis volt utánnam 3 emberrel. Herotot kapok tőle ennél rosszabbak már csak a snap streakjei! Nem küld mást minthogy a szájában lóg a cigi mintha szopná és e közben még pucsit is mint egy kacsa nektek mi a véleményetek erről? Egyfolytában kelleti magát de elszánni hogy ő benne lesz egy kapcsolatban és normálisan viselkedik arra nem képesaug. 26. 23:45
11/12 kutyuskaanyad69XD válasza:
Te meg gyakori kérdéseken kiteregeted az életét ahelyett, hogy a sajátoddal foglalkoznál, és olyan barátaid lennének akikkel szívesen vagy és nem ítélitek el egymást.
12/12 A kérdező kommentje:
Én nem teregetem ki az életét ezt saját maga is megteszi instagrammon meg mindenhol én elmondom neki a véleményem az egészről csak szimplán kíváncsi vagyok rá hogy más ezt hogy látná kívülről 🤷🏻♀️
aug. 28. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!