Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is rájött arra, hogy...

Más is rájött arra, hogy azért nem tudta soha elengedni magát, önmagát adni, mert mások rossz szemmel nézték azt?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy valakit abszolút mellékszerepbe taszítanak és nem tudják elviselni, hogy jól érzi magát?
2021. jan. 31. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Babam, ezt csak te képzeled be magadnak! Én is ilyen voltam kb 18-19 éves koromig. Azt hittem mindneki lenéz stb. aztán rajottem hogy gimiben volt egy ember akinek nem voltam szimpi és ellenem uszitott pár embert hogy közösen nézzenek le engem. Azóta csak joarc emberek vesznek körül akik imádnak, új emberek is mindig szimpinek gondolnak
2021. jan. 31. 21:58
 2/3 anonim válasza:
95%
Ja pont így volt , megakartam felelni mindenkinek és mindennek , és ettől évekig gátlásos voltam , főleg 18-20 évesen , de 5-6 éve tojok az 'általános elvárásokra' magam adom , és nem csalódtam , akik elötte bírtak ezután is bírnak , akik nem kedveltek azok utána se, szóval tök mindegy , magadnak kell megfelelned , amíg tükörbe tudsz nézni és nem köp vissza , addig minden ok.
2021. jan. 31. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy mások rossz szemmel néztek vagy én rossz szemmel néztem hogy rossz szemmel néznek.
2021. jan. 31. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!