Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én nem tudom elviselni...

Csak én nem tudom elviselni ha egy nő az interneten sajnáltatja önmagát?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki egyfolytában kipakolja magáról hogy neki milyen szar storyba és alá tesz egy Lil peep számot de amit még ennél is jobban utálok hogy azért elé teszi hogy pov: és ezután jön a tipik önsajnáltatós szöveg hogy pov:azért még nézegeti a storymat pedig mégis volt utánnam 3 emberrel. Herotot kapok tőle ennél rosszabbak már csak a snap streakjei! Nem küld mást minthogy a szájában lóg a cigi mintha szopná és e közben még pucsit is mint egy kacsa nektek mi a véleményetek erről? Egyfolytában kelleti magát de elszánni hogy ő benne lesz egy kapcsolatban és normálisan viselkedik arra nem képes

aug. 26. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
#1 Igen, aki családos emberrel kezd, azzal nem nagyon tudok szimpatizálni. Megérdemli a sorsát.
aug. 27. 00:02
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Én tiktokon néha fiúkat látok sírni (félévente egyszer kb) aztán jön alá a 10ezer komment, hogy jajjjjjjjjjj de bátor vagy :( végre egy FÉRFI aki fel meri vállalni az érzéseit :((( ne aggódjjj minden jobb lesz :( a férfiak is sírhatnak :(( erős vagy!! :(

Amikor még csaj sír, akkor megy a szemforgatás, hogy "de ahhoz nem voltál túl szomorú hogy lefilmezd magad mi??? figyeleméhes hülye pcsa"

Vagy ha nem is neki írnak, de máshol panaszkodnak rá. lásd: ez a kérdés.

Szval engem ezért nem fog soha zavarni ha egy nő sír, és ezért nem fog soha érdekelni ha a férfiak panaszkodnak, hogy nem sírhatnak😃✌️

aug. 27. 00:06
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Én elgondolkoznék azon, miért vagyok ennyire ráfüggve erre a barátnőre és miért vált ki benne ennyi indulatot.
aug. 27. 00:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Totál egyszerű mert olyan mintha a testvérem lenne /együtt nőttünk fel
aug. 27. 04:02
 5/12 A kérdező kommentje:
#1 Baromira undorító sose fogom érteni miért kell egy olyan faszira rá kattanni
aug. 27. 05:31
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Nemtől függetlenül nem szeretem a netre kipakolt önsajnáltató/önsajnáló tartalmakat, mert kiegyensúlyozott, normális ember olyanokat nem posztol sehová sem, ideális esetben.
aug. 27. 09:12
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
6: Normális ember nem ír arról, ha rossz a hangulata, őrlődjön magában, igaz? Mennyire gonosz vagy...
aug. 28. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

5

Milyen jó, ha van egy barátnőnk! ELlenség már nem is kell.

aug. 28. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Az ilyeneket hívjuk energiavámpírnak meg mártírnak.

Nekem is voltak ilyen ismerőseim, leépítettem őket. Nekem is volt szar időszakom. Az önsajni nem hozott volna helyre, a tettek viszont igen.

aug. 28. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Ne barátkozz vele!
aug. 28. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!