Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan nem tetszik ez nekem?M...

Jogosan nem tetszik ez nekem?Mit gondoltok erről.

Figyelt kérdés
Szóval van 1 online barátom akit már több mint 1 éve ismerek. Szóval ő többször talált magának más lány barátot így eleggé elhanyagol(t) engem. Az elején még annyira nem zavart csak mindig az aktuális új barátairól van szó. Aztán mikor elöszőr talált mást akkor utána kiderült arról a lányról,hogy átveri a barátom így utána hozzám jött vissza. Aztán nem rég megint talált egy új barátnőt egy játékból amit együtt játszotunk viszont én nekem nem volt velük kedvem játszani mert én nem ismertem azt a csajt meg nem az én barátnőm az a lány. Aztán alig írt a barátom gondolom jól elvoltak majd kiderült ez a lány is átbaszta és találkozót is szerveztek de nyilván nem ment el a csaj végül kiderült,hogy ez a lány nem is az akinek kiadta magát. Aztán utána megint jó voltam neki. Aztán a barátom egy idő után észrevette,hogy valami nem ok. Aztán megkérdezte mi bajom meg ilyenek. Majd mondta hogy o is ugyanolyan jó barátja mint én. Igazából nem is azzal van problémám ,hogy vannak neki barátai hanem az,hogy alig ír meg ha írok valamit 0 reakció kb amit írok vagy beláttamoza. Aztán most megint lett egy új barátnője kérdés meddig bár eléggé elvannak meg ezért most nagyon odáig van. Nekem meg már kezd ebből elegem lenni mert legyenek barátai de az,hogy mindig talál mást helyettem azt egy darabig jó vagyok majd utána visszajön aztán megint lesz helyettem más én ezt már nagyon unom. Lehet picit féltékeny vagyok vagy nem is tudom de rosszul esik,hogy velem ennyire nem foglalkozik és csak erről van szó. Köszi ha elolvastad esetleg még válaszolsz is.

aug. 26. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos te vagy neki az a bizonyos szamár, akit elővehet ha nincs éppen ló. Érthetőek az érzéseid. Keress magadnak te is másik barátokat. Mai világban pikk-pakk lehet találni.
aug. 26. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Te a Komlói lány vagy?
aug. 27. 00:26
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Nem ,nem tudom miről beszélsz.
aug. 27. 00:37
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Okés.
aug. 27. 01:35
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
De ha valóban nem oda valósi vagy, azt nem így reagálod le.
aug. 27. 01:39
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Hello kedves kérdező!

Melyik játékban történt az egész?

aug. 27. 01:42
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Most milyen indokkal tűnt el?
aug. 27. 02:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Abszolút jogosan esik neked rosszul ez az egész, mert rád csak amolyan "B opcióként" tekint, és csak akkor keres fel, ha nincsen más.

Sajnálom, és tudom, pocsék érzés, de tényleg érdemes lenne inkább más barátokat keresned, akik meg is becsülnek, és nem csak akkor vannak jelen, amikor nekik nincsen más.

aug. 27. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért nem vele beszéled meg?
aug. 27. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!