Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan nem tetszik ez a...

Jogosan nem tetszik ez a szituáció? Te hogy reagálnál?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon bejön nekem, biztosan tudom, hogy én is neki, de mivel 5 évig együtt voltam az egyik legjobb haverjával, ezért nem lesz semmi köztünk, csak poénból flörtölni szoktunk egymással. Van egy barátnőm, akit bevittem ebbe a társaságba, és ő tudja jól, hogy mennyire tetszik nekem ez a fiú. Ez a srác szeret csajozni (mivel jól néz ki nagyon), így a barátnőmet is “megkörnyékezte”, ami egyáltalán nem lep meg, az viszont igen, hogy a barátnőm adja alá a lovat. Láthatóan bejön neki a pali (ezt mondta is), úgyhogy nem tudom ebből mi fog kialakulni, de az biztos, hogy megszakítom vele a barátságot, ha összejönnek. Tud róla a barátnőm, hogy mennyire tetszik nekem a fiú és ráadásul általam ismerte meg, úgyhogy nem fogom elnézni, hogy összejönnek.

Te mit cselekednél a helyemben, ha összejönnének?

2023. márc. 11. 10:02
1 2
 1/19 Noren1989 ***** válasza:
77%

Én továbblépnék.

Ha már ennyi gát van a fejedben, akkor tökmindegy, hogy mit mondunk.

2023. márc. 11. 10:12
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Ha a barátnőm direkt csinálja beszélnék vele,hogy ez mégis mire jó. Lehet nem is tetszik neki a fiú csak bosszantani akar. Ha összejönnek én is hagynám a bnőm.
2023. márc. 11. 10:13
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj a szép fiúkkal hogy az másoknak is kell...gondolom a barinődnek is bejön a pasas. Hát a fíuknak- főleg ha jól is néznek ki- nem kell küzdeni a nőkért amikor tálcán is megkapják. Persze nekünk nőknek ez sokkal nehezebb mert az érzelmeink irányítanak. Igazából nem tudsz mit tenni. Vagy te is pikakolod a bájaidat a kiszemelt pasasnak, és harcolsz ( de minek is??? Egy fütyiért? Igaz??) De akkor oda a méltóságod!!! Vagy hagyod az egészet... és megőröd az önbecsülésedet és nem alacsonyodsz le. Csak ez így marha nehéz én ezt tudom...mert a szerelemtől az ember belebetegszik! Fel a fejjel!
2023. márc. 11. 10:15
 4/19 anonim ***** válasza:
43%

Magyarul neked tetszik a srác de nagyképű vagy hogy össze is jojjel vele…de amúgy ha megdugna azt sem bánnád…de mivel ez nem történik meg féltékeny vagy a másik r…ra pedig nem is vagy vele együtt.

De ha tied nem lehet másé se legyen. A rossz hír az hogy szerintem inkább a csajt választja mint téged mert ez a barát zóna alapból egy baromság

2023. márc. 11. 10:23
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

-Pfú Rozi, nekem nagyon bejön a Józsi, szoktam is vele huncutkodni, de hát azért tudod semmi komoly hát azért mégiscsak

-Jaj Ilonácskám teljesen megértem, nekem is nagyon nagyon tetszik, én is szoktam ám vele incselkedni, de igazad van, komoly nem lehet a dologból, azért nagy pernahajder az a Józsi

-Hogy képzeled ezt, te lotyó?! Ezt csak nekem szabad! Hogyan tehetted, pont te, mikor testvéremként szerettelek! Takarodj a szemem elől!

Remélem átjött, mennyire szánalmas a hisztid :D

2023. márc. 11. 10:29
 6/19 A kérdező kommentje:

#5 szánalmas max te vagy, meg a poénosnak szánt gyenge írásod.:) Na puszi neked.😘

#4 nem fog megdugni, mivel kapcsolat nélkül senkinek nem teszem szét a lábam, ez nálam alap.

Lehet másé, de nem azé a barátnőmé, aki tud róla, hogy mennyire bejön nekem és ráadásul általam ismeri a srácot.:D Azért akkora madár nem vagyok, hogy nagyokat bólogatva elnézzem, ahogy összejönnek a hátam mögött.

#3 egyetértek teljesen, és azzal is, hogy nem szabad küzdeni a fiúkért. Tartás és önbecsülés kérdése, hogy ki az aki mégis kapar utánuk.

#2 de sajnos tetszik neki, ezt mondta is. Meglátjuk mi lesz belőle.

2023. márc. 11. 10:42
 7/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

Rendben csajszi, megbeszéltük.

De tulajdonképp miért zavar a baràtnőd "boldogsàga"?

A fricc valszeg bàrkit megkaphat, ez van 😅

2023. márc. 11. 11:23
 8/19 A kérdező kommentje:
#7 az zavar, hogy tudja jól mennyire tetszik nekem a srác, és így semmibe veszi az érzéseimet. Nekem fordított esetben eszembe nem jutna olyannal kavarni, vagy összejönni, akiről tudom jól, hogy tetszik az egyik barátnőmnek. Tudod, létezik az a fogalom, hogy tisztelet.
2023. márc. 11. 11:26
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
#5 Arra próbáltam rávilágítani, hogy ha nem vagy valakivel együtt, csak húzod az agyát, az szabad préda, más is nyugodtan flörtölhet vele, attól függetlenül hogy neked tetszik-e. A barátnőd is. Mert nem a párod, hanem egy random srác, akire be vagy indulva (mert ha lennének itt érzelmek is, akkor kapcsolatot akarnál, nem flörtölgetni vele). És most azért akarsz megszakítani egy barátságot, mert a barátnőd egy tök normális dolgot csinál valakivel, aki szabad préda. Hagyjuk már. Ha egy potenciális szexpartner felé ennyire birtokló vagy, egy rémálom lehetsz kapcsolatban...
2023. márc. 11. 11:28
 10/19 A kérdező kommentje:
#9 ebben igazat adok neked. Tényleg birtokló személyiségem van, ezt aláírom. Viszont annyira nem lehetek rémálom párkapcsolatban, ha az előző 5 éves kapcsolatomnak is én vetettem véget, valamint az előtte lévő két 1.5 évesnek szintúgy én.
2023. márc. 11. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!