Jogosan nem tetszik ez a szituáció? Te hogy reagálnál?
Van egy srác, aki nagyon bejön nekem, biztosan tudom, hogy én is neki, de mivel 5 évig együtt voltam az egyik legjobb haverjával, ezért nem lesz semmi köztünk, csak poénból flörtölni szoktunk egymással. Van egy barátnőm, akit bevittem ebbe a társaságba, és ő tudja jól, hogy mennyire tetszik nekem ez a fiú. Ez a srác szeret csajozni (mivel jól néz ki nagyon), így a barátnőmet is “megkörnyékezte”, ami egyáltalán nem lep meg, az viszont igen, hogy a barátnőm adja alá a lovat. Láthatóan bejön neki a pali (ezt mondta is), úgyhogy nem tudom ebből mi fog kialakulni, de az biztos, hogy megszakítom vele a barátságot, ha összejönnek. Tud róla a barátnőm, hogy mennyire tetszik nekem a fiú és ráadásul általam ismerte meg, úgyhogy nem fogom elnézni, hogy összejönnek.
Te mit cselekednél a helyemben, ha összejönnének?
Én továbblépnék.
Ha már ennyi gát van a fejedben, akkor tökmindegy, hogy mit mondunk.
Magyarul neked tetszik a srác de nagyképű vagy hogy össze is jojjel vele…de amúgy ha megdugna azt sem bánnád…de mivel ez nem történik meg féltékeny vagy a másik r…ra pedig nem is vagy vele együtt.
De ha tied nem lehet másé se legyen. A rossz hír az hogy szerintem inkább a csajt választja mint téged mert ez a barát zóna alapból egy baromság
-Pfú Rozi, nekem nagyon bejön a Józsi, szoktam is vele huncutkodni, de hát azért tudod semmi komoly hát azért mégiscsak
-Jaj Ilonácskám teljesen megértem, nekem is nagyon nagyon tetszik, én is szoktam ám vele incselkedni, de igazad van, komoly nem lehet a dologból, azért nagy pernahajder az a Józsi
-Hogy képzeled ezt, te lotyó?! Ezt csak nekem szabad! Hogyan tehetted, pont te, mikor testvéremként szerettelek! Takarodj a szemem elől!
Remélem átjött, mennyire szánalmas a hisztid :D
#5 szánalmas max te vagy, meg a poénosnak szánt gyenge írásod.:) Na puszi neked.😘
#4 nem fog megdugni, mivel kapcsolat nélkül senkinek nem teszem szét a lábam, ez nálam alap.
Lehet másé, de nem azé a barátnőmé, aki tud róla, hogy mennyire bejön nekem és ráadásul általam ismeri a srácot.:D Azért akkora madár nem vagyok, hogy nagyokat bólogatva elnézzem, ahogy összejönnek a hátam mögött.
#3 egyetértek teljesen, és azzal is, hogy nem szabad küzdeni a fiúkért. Tartás és önbecsülés kérdése, hogy ki az aki mégis kapar utánuk.
#2 de sajnos tetszik neki, ezt mondta is. Meglátjuk mi lesz belőle.
Rendben csajszi, megbeszéltük.
De tulajdonképp miért zavar a baràtnőd "boldogsàga"?
A fricc valszeg bàrkit megkaphat, ez van 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!