Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan nem tetszik ez a...

Jogosan nem tetszik ez a szituáció? Te hogy reagálnál?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon bejön nekem, biztosan tudom, hogy én is neki, de mivel 5 évig együtt voltam az egyik legjobb haverjával, ezért nem lesz semmi köztünk, csak poénból flörtölni szoktunk egymással. Van egy barátnőm, akit bevittem ebbe a társaságba, és ő tudja jól, hogy mennyire tetszik nekem ez a fiú. Ez a srác szeret csajozni (mivel jól néz ki nagyon), így a barátnőmet is “megkörnyékezte”, ami egyáltalán nem lep meg, az viszont igen, hogy a barátnőm adja alá a lovat. Láthatóan bejön neki a pali (ezt mondta is), úgyhogy nem tudom ebből mi fog kialakulni, de az biztos, hogy megszakítom vele a barátságot, ha összejönnek. Tud róla a barátnőm, hogy mennyire tetszik nekem a fiú és ráadásul általam ismerte meg, úgyhogy nem fogom elnézni, hogy összejönnek.

Te mit cselekednél a helyemben, ha összejönnének?

2023. márc. 11. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Próbáld meg kideríteni,hogy csak bosszantani akar-e a bnőd.
2023. márc. 11. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Ha egy buliba egymással vannak elfoglalva úgy, hogy te hívtad el őket, az rosszul eshet

De nem mondhatod meg az embereknek, hogy mit csináljanak szabadidejükben :D

2023. márc. 11. 12:39
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudod megakadályozni,hogy össze jöjjenek. Ha akarják akkor össze fognak jönni. Az viszont rajtad áll,hogy mit kezdessz a barátnőddel ezek után.
2023. márc. 11. 13:15
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 isten ments, hogy megakadályozzam őket, olyan mélyre sose süllyednék egy pasi miatt. Most inkább csak 2-t hátralépek és innen figyelem a történéseket, aztán a végkimeneteltől függően majd én is meghozok egy döntést.
2023. márc. 11. 14:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Ezt a mondatot, hogy “nem fogom elnézni, hogy összejönnek” nem úgy kell értelmezni, hogy közéjük állok, hanem szimplán csak úgy, hogy nem fogok szemet hunyni a dolog felett és következményeket vonhat maga után.
2023. márc. 11. 14:45
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Akkor legyen így ahogy akarod. Nézd meg mi történik. Majd írd meg.
2023. márc. 11. 14:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Rendben megírom.:)
2023. márc. 11. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy nem lesz köztetek semmi, akkor miért fáj neked, ha a barátnőd összejön vele? Ezt nézd el neki, ha te úgysem fogsz összejönni már vele.
2023. márc. 12. 14:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
aug. 26. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!