Mások levegőnek nézése abúzusnak tekinthető?
Figyelt kérdés
Mert ugye fizikailag nem éri bántódás de lelkileg teljesen tönkre lehet tenni bárkit az ilyesmivel. Mégsincs büntető törvénykövbe foglalva.
aug. 21. 17:15
1/79 anonim válasza:
Abszolúte, teljes mértékben az. Csenddel verésnek hívják.
2/79 anonim válasza:
nem xd.
ha felnőtt, önellátásra képes ember vagy, akkor nem bántalmazás (/aBúZuS) ha levegőnek néznek. ha mondjuk le lennél bénulva és a gondviselőd napokra levegőnek nézve, miközben te a saját sz.rodban úszol, az lenne a bántalmazás.
egy idő után amúgy meg kell tudodnod oldani a problémáidat. nem kerülhet az alkotmányba hogy mindig mindenkinek nagyon nagyon kedvesnek kell lennie veled, mert különben szomorú leszel.
3/79 anonim válasza:
Pontosan hogy gondolod ezt Kérdező? Mindenki köteles veled folyamatosan bűbájos lenni, különben bűncselekményt követ el? Már kíváncsi vagyok: szerinted milyen büntetési tétel lenne rá arányos a Btk.-ban?
4/79 A kérdező kommentje:
3
Ha egymással azok akkor engem miért hagynának ki a “buliból”?
Nekem is kell a magas dopamin és önbizalom ami ebből ered!!!
aug. 21. 17:37
6/79 anonim válasza:
#4: talán mert Te inkább lehúzod a társaságot, esetleg egy energiavámpír vagy?
7/79 A kérdező kommentje:
6
Lásd video. Külső alapú diszkrimánicó megy mindenhol.
aug. 21. 17:52
8/79 anonim válasza:
Abúzus vagy sem, én sem idiótákkal sem energiavámpírokkal nem törődöm. 🤷🏼♀️
9/79 anonim válasza:
#7: egy videó nem fog egy ilyen általános kijelentést bizonyítani.
10/79 anonim válasza:
És ha lesz egy ilyen törvény, kevésbé leszel incel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!