Csak lelki szemetes vagyok, vagy másnak is tekinthet?
Ma pontosan 5 hónapja, hogy minden egyes nap beszélünk valamilyen formában.
A történet: a barátnőm és az élettársa 10 év után szakítottak. De a srác pár hónap után rádöbbent, hogy hogy nem akarja elveszíteni a lányt ezért a segítségemmel felkereste őt. Ettől a perctől kivétel nélkül minden nap beszéltünk, írtunk egymásnak. Tartottuk a kapcsolatot valamilyen formában a nap szinte minden órájában. Ők nem tudták rendezni az életüket bár az érzések nem tűntek el belőlük nyomtalanul ma mégsem alkotnak egy párt. A srác még mindig ragaszkodik és meggyötörtnek érzi magát. A napi 60-100 perc telefonbeszélgetés és a 100 db üzenet rendszeressé vált. Már hónapok óta azt érzem,hogy a srác egyre fontosabb nekem. Nem tudom kiverni a fejemből. Ha nem ír akár egy két óra hosszat már szörnyű érzések törnek rám. Ha beszélünk és panaszkodik akkor pedig egyszerűen annyira sajnálom és legszívesebben elmondanám neki, hogy hééé itt vagyok, én bármit megtennék érted. Mégsem teszem.. Mert nem ha ez nem kölcsönös akkor sokat veszíthetek... Munka kapcsolatban is állunk és bár a távolság km-ekben sok mégis sokat segít munka ügyben. Valószinüleg nem kölcsönös az érzés, hisz még mindig a lányért küzd, de vajon mit érezhet irántam.. Mi vagyok én neki? Csak egy lelki szemetes, esetleg annál azért több? Szinte minden gondolatát megosztja, amíg a lánnyal alakulgatott a dolog mindent elmesélt. Mi vagyok én neki? És lehetek e több a jelenleginél?
Hm, ismerős helyzet, én is pont ugyanígy voltam a barátnőmmel, szakítottunk, nekem ez nagyon rosszul esett, viszont a párom barátnője megvolt az ismerőseim között, és ő mindig segített, meg beszéltünk. Egyre többet, már lassan mindenféléről.
Az, hogy nem jutott a barátnőjével tovább közöttünk a dolog, azért volt, mert közben a barátnőm is rájött, hogy fontos vagyok neki, vagy mégsem...szóval nem tudta eldönteni, mit akar. Közben kavart más pasikkal is, szóval már eléggé kezdtem kiábrándulni belőle.
A barátnőm barátnője meg belefáradt időközben ebbe a lelki szemetesláda pozícióba, pedig nagyon aranyos, kedves csajszi. Csak neki is van barátja, de elég vacak kapcsolatban vannak. Meg ez a lány kinézetileg...kicsit fura, van egy betegsége, emiatt, szóval emiatt is gondolkodóba estem.
Kérdező, ha csinos vagy, nincs senkid, és elengedte végleg a barátnőd az élettársát, akkor lépnie kellene majd az élettársnak feléd.
Bár 10 év elég nagy idő, ezt megemészteni...sokaknak már ez az agyukban külön helyet foglal el egy ilyen kapcsolat, ezt meg megszüntetni, nehéz.
Kedves harmadik!
Az írásod kicsit biztatón hatott rám. Köszönöm.
A lány és én belülről nagyon hasonlóak vagyunk egy bizonyos szintig. Viszont bennem megvan az amit a srác a barátnőben hiányolt. Ezek nem nagy dolgok, de fontosak.
Kívülről azonban teljes ellentétei vagyunk egymásnak. Szóval... A legrosszabb mégis az, hogy nekem is van valakim akit a srác tisztel, bár azt tudja, hogy a kapcsolatunk nem jó.
Akkor nálatok is kissé bonyolult ez. :)
Akkor azt kellene tudnod, hogy az ismerősöd hogy érez irántad, vagy van-e valami tünete annak, hogy esetleg többet is akarna.
Szóval teljesen különbözően néztek ki külsőleg?
Lehet, nagyon a hatása alatt van a történteknek a barátod, ezért van zavar a fejében, és most nem vesz észre semmi mást.
Anno nekem is volt egy olyan szakításom, amikor a leányzó magában emésztgette a dolgokat, ő csak kedvesen mosolygott, nevetett mindenen, de közben belül nagy háborúk dúltak nála.
Én azt hittem minden a legnagyobb rendben van, aztán egyszer csak közölte, ő ezt nem bírja tovább, már nem szeret, szeretné befejezni velem...
Mint akit áramütés ért, úgy éreztem, és kb 2 évig rágódtam a dolgot magamban, de úgy sikerült véget érni ennek, hogy már a rendőrséggel fenyegetőzött.
Nagyon szerettem, és nagyon megviselt.
Gondolom a barátod is hasonlóan érezhet.
Sajnos a lányok, nők nagyrésze pontosan ugyanígy működik, a fiú meg azt hiszi, minden a legnagyobb rendben. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!