Lelki szemetes szerep?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom. Állandóan a nyafogást hallgatom, és már kezd elegem lenni az egészből. A barátnőmmel is nagyon jóban van. Hogy küldjem el kellemesebb helyekre úgy hogy közben nem vonok magam után sok következményt?2014. júl. 24. 23:42
1/4 A kérdező kommentje:
Ráadásul már többször felhívtam a figyelmét erre, volt hogy hónapokig nem beszéltünk, utána igen. Mivel megígérte, hogy változni fog így adtam neki még egy esélyt de már teljesen beteltem az állandó panaszkodással.
2014. júl. 24. 23:46
2/4 anonim válasza:
Felvont szemöldökkel kérdem, ugyan mi nyafognivalója van egy tinédzser fiúnak?
3/4 anonim válasza:
Te is kezdj el neki panaszkodni.
4/4 anonim válasza:
Utolsó jó ötletet mond, el fog szaladni, mert az ilyen embert más gondja nem érdekli, csak őt hallgassák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!