Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Nem merek...

Mit csináljak? Nem merek lépni, de nagyon fáj..

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akibe szerelmes voltam s vagyok is. Igaz, ő ezt nem viszonozza (korkülönbség miatt, ha nem lenne egy év köztünk, akkor elvileg viszonozná).

De nekem nem csak a “szerelmem” volt, hanem a legjobb barátom is egyben, akinek elmondhattam bármit (neki nem hiszem, hogy a barátja voltam, csak valami, ami kitölti az idejét valszeg..). Nagyon hiányzik. Csak vele tudtam beszélgetni normálisan és ha valami bajom volt, akkor is próbált felvidítani. Nagyon hiányzik és nem tudom, hogy mit csináljak. Fáj, hogy már nincs itt nekem. De én szeretnék újra vele beszélgetni. Mit csináljak? Írjak, ne írjak? Hogyan s mikor? Én sem tudom ezekre a választ.

aug. 18. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan egy év korkülönbség volt a probléma?
aug. 18. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozz magadon pszichológus segítségével.

Megtanulhatod, hogy bizony joga van nemet mondani mindenkinek. Kialakíthatod az önbizalmad, mert jelenleg nulla.

A visszautasítás után kialakuló frusztrációt viselned kell, mert rengeteg lesz még és így borzalmas életed lesz.

Nem akar semmit, joga van hozzá, ezt el kell fogadnod.

Ha zaklatod, az nagyon gáz.

aug. 18. 07:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat! Autocorrector, sajnálom. Az “ennyi” nem tetszett neki és “egy” lett helyette.. Ami egyébként öt.

Köszönöm!:)

aug. 18. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha 12 vagy és ő 17, akkor felejtsd el. Ha 16 vagy és ő 21, akkor van esélyed. Küldj felé egyértelmű jeleket, esetleg keress vele kapcsolatot valamilyen ürüggyel.
aug. 18. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:

5 öv különbség miatt??

Ja az max akkor ha te 14-15 vagy ő meg 20...

De ha 19 felett vagytok akkor csak egy erős kifogás túl erős...

aug. 18. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!