Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak alapozó nélkül...

Mit csináljak alapozó nélkül ki sem merek lépni az utcára?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy minden nap mikor iskolába megyek alapozót kenek az azrcomra hogy elfedjem vele a pattanásaimat.Alapozóval nagyon sokan dicsérnek hogy szép vagyok meg elég sokan udvaolnak nekem.De ha bárki megdicsér hogy milyen szép vagyoka akkor sosem hiszek nekik mert tudom hogy mit látok otthon a tükörben smink nélkül.De én ezt nem mondom el nekik ezért nemértenek engem.Amióta pattanásos aza arcom soha nem léptem ki az utcára alapozó nélül.Nagyon rosszul érzem így magam 14/L

2014. ápr. 19. 14:52
 1/3 panndo válasza:
Ugyan így vagyok vele... Ugye alapozót meg nem kenhetsz rá állandóan mert eltömíti a pólusokat... Hát nehéz ügy de szerintem csináld úgy, hogy ugye otthon nem kensz rá semmit mikor elmész boltba, vagy valami akkor sem... Csak suliban és ha hazajössz akkor rögtön jó alaposan most le a sminket... Amikor be van gyulladva a pattanásod akkor pontozd be egy fültisztító segítségével alkohollal mert az csökkenti a gyulladást... Ezen kívül most minél többször az arcod és akkor hátha nem lesz olyan rossz... Meg tudok még ajánlani egy olyat, hogy "bioptron lámpa".. Igaz egy picit sokba kerül de ha ezzel meglámpázod az arcod, akkor nagyon szép lesz.. Persze ehez kell legalább 1 hét, de ha folyamatosan lámpázod nagyon szép lesz! Bocsi, hogy sokat írtam. Remélem beválik! :)
2014. ápr. 19. 16:08
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítségedet és pont van ilyen lámpánk ugyhogy nagyon remélem hogy segíteni fog :)
2014. ápr. 19. 16:21
 3/3 panndo válasza:
Nagyon szívesen, nekem segített :)) Remélem sikerrel jársz! :)
2014. ápr. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!