Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretek valakit de nem merek...

Szeretek valakit de nem merek lépni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Üdv.

8 éve párkapcsolatban élek, és valahol mindig is tudtam hogy nem az igazi ez az egész, mégis szültem még egy gyereket is. Kisfiam 2 éves. A kapcsolatunk megromlott, (még jobban) egyáltalán semmi nincs köztünk, és állandóan beszólogatunk egymásnak. Most hogy már a fiam is 2 éves, próbálok nem csúnyán beszélni, és nem vitatkozni, nem akarom tönkre tenni a kis lelkét.

Páromhoz múltkor eljött egy kollégája. Én is itthon voltam, leültünk 3-an és beszélgettünk, a férfi pedig az ölébe vette a gyerekem és játszott vele meg tök jól elvoltak. Nagyon meglepődtem igazából. Párom nem szokott vele játszani, meg is jegyezte ez a bizonyos férfi hogy "te nem nézed mit csinál a gyereked?". És annyira durva hogy egy idegen gyakorlatilag több figyelemmel fordul a fiamhoz, mint a saját apja... Nah mondanom sem kell hogy azóta még 1x volt nálunk, és én azóta nem bírom kiverni a fejemből.... Ez a bizonyos férfi úgy tudom egyedülálló, és nem olyan baráti viszonyban vannak a párommal, inkább csak haveri vonalon mozognak. Azóta írtam már neki névnapjára, és megköszönte, de beszélgetés nem alakult ki. Ugye, Ő nem tudhatja hogy a mi kapcsolatunk sz@r, és semmi nincs köztünk, és gondolom ha esetleg én is bejönnék még neki, nem mer szerintem lépni. Szóval bocsi, lehet belekavarodtam a végére, csak nem tudom hogy bejövök-e neki igazából, ezt akartam írni. Gondoltam rá hogy bevallom neki, de félek hogy kiröhög, vagy ilyesmi. Elterjeszti a cégnél, igaz, nem ilyennek ismertem meg, de ki tudja?!

Még mielőtt valaki ezzel jönne, természetesen ki fogok lépni a kapcsolatomból, de még nem érzem magam 100%-ig erőnek magam hozzá :( Magamban már lezártam, de kilépni a szép családi fészekből, a megszokott életünkből ugye nagyon nehéz.... Félek attól is hogy ha tényleg ez a férfi is így érzene irántam (én úgy vettem le) akkor elszalajtom ezt is mint sok minden mást is az életemben.... Mostanában edzéssel kötöm le a figyelmem, meg ugye a gyerek is kitölti a napjaimat, de esténként álmatlanul fetrengek az ágyban....

Nem tudom lesz-e aki elolvassa, már az is jól esett hogy kiírhattam magamból... K..nak nem érzem magam, mielőtt még valaki ezzel jönne, 2 pasim volt eddig.

Ti mit gondoltok? Kívülállók csak jobban látják a dolgokat....

2015. márc. 15. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom neked, amit mindenki másnak is szoktam. Ne másik férfi miatt lépj ki a meglévő kapcsolatodból. Előbb szakíts, gyere rendbe, alakíts ki egyedül egy normális életet és csak utána kezdj bele új kapcsolatba.

Ha ez a férfi akar tőled valami komolyat, akkor kivárja. Ha nem tud várni, akkor majd jön más.

2015. márc. 15. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha már eldöntöted hogy kilépsz a kapcsolatból akkor ted meg és beszélj a kiszemeltel is. Szerintem beszélj akiszemeltel is. Nekem volt már ilyen azért nem lett belőle semmi mert úgy akarta hogy menjek bele és akkor elválik a férjétől. Én meg fordítva akartam hogy zárja le a házasságát és utána mert ez a melegváltás vagy hogy csak szerető lesz belőlem nem jön be. Mondanom se kell még a férjével van azóta is (úgy két éve)
2015. márc. 15. 09:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem egy másik miatt akarok kilépni, tisztában vagyok vele hogy egyik kapcsolatból a másikba nem ugrál az ember. :)

Köszi a válaszokat :)

2015. márc. 15. 10:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként meg tisztelem annyira a párom hogy a 8 évig tartó kapcsolatunkból nem rögtön egy másik férfi ágyában hempergek. A másik pedig aztán meg végképp nem érdemelné meg hogy hitegessem. Nagyon rendesnek látom, ami ritka a mai világban, talán ez tetszik benne nagyon. Jóindulatú embernek gondolom.
2015. márc. 15. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Te nagyon ki vagy éhezve a figyelemre,ezért az első utadba kerülő férfi aki figyelmes ember benyomását keltette rögtön levett a lábadról.Ez nem meglepő és nincs ezzel semmi gond,de kicsi az esély arra,hogy ebből komoly kapcsolat lehet.Ő egy rendes ember aki valószínűleg mindenkihez így viszonyul,de semmi jelét nem adta annak,hogy kapcsolatot keresne veled.Amikor felköszöntötted lett volna lehetősége megragadni az alkalmat,de nem tette.
2015. márc. 15. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. Igen, én is így gondolom végül is. De ugye ez az ember nem tudhatja hogy én milyen viszonyban vagyok a párommal. És sajnos nagyon ki vagyok éhezve egy kis figyelemre :(
2015. márc. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!