Szeretek valakit de nem merek lépni. Mit csináljak?
Üdv.
8 éve párkapcsolatban élek, és valahol mindig is tudtam hogy nem az igazi ez az egész, mégis szültem még egy gyereket is. Kisfiam 2 éves. A kapcsolatunk megromlott, (még jobban) egyáltalán semmi nincs köztünk, és állandóan beszólogatunk egymásnak. Most hogy már a fiam is 2 éves, próbálok nem csúnyán beszélni, és nem vitatkozni, nem akarom tönkre tenni a kis lelkét.
Páromhoz múltkor eljött egy kollégája. Én is itthon voltam, leültünk 3-an és beszélgettünk, a férfi pedig az ölébe vette a gyerekem és játszott vele meg tök jól elvoltak. Nagyon meglepődtem igazából. Párom nem szokott vele játszani, meg is jegyezte ez a bizonyos férfi hogy "te nem nézed mit csinál a gyereked?". És annyira durva hogy egy idegen gyakorlatilag több figyelemmel fordul a fiamhoz, mint a saját apja... Nah mondanom sem kell hogy azóta még 1x volt nálunk, és én azóta nem bírom kiverni a fejemből.... Ez a bizonyos férfi úgy tudom egyedülálló, és nem olyan baráti viszonyban vannak a párommal, inkább csak haveri vonalon mozognak. Azóta írtam már neki névnapjára, és megköszönte, de beszélgetés nem alakult ki. Ugye, Ő nem tudhatja hogy a mi kapcsolatunk sz@r, és semmi nincs köztünk, és gondolom ha esetleg én is bejönnék még neki, nem mer szerintem lépni. Szóval bocsi, lehet belekavarodtam a végére, csak nem tudom hogy bejövök-e neki igazából, ezt akartam írni. Gondoltam rá hogy bevallom neki, de félek hogy kiröhög, vagy ilyesmi. Elterjeszti a cégnél, igaz, nem ilyennek ismertem meg, de ki tudja?!
Még mielőtt valaki ezzel jönne, természetesen ki fogok lépni a kapcsolatomból, de még nem érzem magam 100%-ig erőnek magam hozzá :( Magamban már lezártam, de kilépni a szép családi fészekből, a megszokott életünkből ugye nagyon nehéz.... Félek attól is hogy ha tényleg ez a férfi is így érzene irántam (én úgy vettem le) akkor elszalajtom ezt is mint sok minden mást is az életemben.... Mostanában edzéssel kötöm le a figyelmem, meg ugye a gyerek is kitölti a napjaimat, de esténként álmatlanul fetrengek az ágyban....
Nem tudom lesz-e aki elolvassa, már az is jól esett hogy kiírhattam magamból... K..nak nem érzem magam, mielőtt még valaki ezzel jönne, 2 pasim volt eddig.
Ti mit gondoltok? Kívülállók csak jobban látják a dolgokat....
Én azt tanácsolom neked, amit mindenki másnak is szoktam. Ne másik férfi miatt lépj ki a meglévő kapcsolatodból. Előbb szakíts, gyere rendbe, alakíts ki egyedül egy normális életet és csak utána kezdj bele új kapcsolatba.
Ha ez a férfi akar tőled valami komolyat, akkor kivárja. Ha nem tud várni, akkor majd jön más.
Nem egy másik miatt akarok kilépni, tisztában vagyok vele hogy egyik kapcsolatból a másikba nem ugrál az ember. :)
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!