Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol találsz barátokat?

Hol találsz barátokat?

Figyelt kérdés

Gyerekként, fiatalként iskolában lettek barátaim vagy a meglévő barátaimon keresztül lettek újak.

Most viszont felnőttként külföldre mentem ahol senkit nem ismerek. Magyarországi barátaim megvannak, találkozok velük mikor hazalátogatok de itt kint egy barátom sincs, nem ide jártam iskolába és a munkahelyen sem olyanok vannak akikkel barátkoznék.

Szüleimet látva ők a szomszédokkal barátkoznak és a falubeliekkel. Itt kint még a szomszédokat sem ismerem, mindig más a szomszéd és van olyan akivel nem is találkoztam soha, olyan is van aki soha nem is köszön.

aug. 14. 03:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felnőttként nem lehet új barátokat szerezni mert az emberek középkorban nagyon zárkozottak!
aug. 14. 06:10
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

A külföldre költözés ára legtöbb esetben a magány. Ritka kivétel, és nagyon szerencsés, akinél nem így van. Éppen ezért nagyon meg kell gondolni, és alaposan mérlegelni, hogy megéri-e a kicsivel nagyobb anyagi jólét azt, hogy nem tudod kivel élvezni, munka után nincs akivel elmenj meginni egy sört. Szerintem nem éri meg, de persze ez az én véleményem.

Ne nagyon számíts rá hogy kint barátkozni fognak veled, megvan ott már a társasága mindenkinek, te pedig úgyis csak egy jöttment vagy a szemükben.

aug. 14. 06:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Sehol

Nincs kedvem masok nyomorát hallgatni

aug. 14. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Én főleg online találok új ismeretséget, de akiket valóban barátnak nevezek őket már 15+ éve ismerem.
aug. 14. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Online jatekokba
aug. 14. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen hobbijaid vannak? Munka után eljársz valahova?

Csak azért kérdezem ezeket, mert hátha van köztük olyan, amikkel másokkal tudsz valamilyen módon kapcsolódni, vagy esetleg neten azok alapján tudsz ottani csoportokat keresni, ahol meg új embereket ismerhetsz meg.

aug. 14. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!