Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az hogy volt baràtok...

Miért van az hogy volt baràtok akkor jönnének vissza az életünkbe amikor màr nem kellenek?

Figyelt kérdés
Tàvoztak,elmentek...ők akartàk így.A tàvozàsuk nem szép módon történt,elvarratlan szàlak maradtak.Űrt hagytak maguk utàn.Sokàig vàrtuk,hogy visszajönnek és tisztàzódik minden.Nem jöttek...Lassan összeszedtük magunkat,màr nem gondoltunk ràjuk,sikerült lezàrni magunkban a kapcsolatot és akkor jönnének...visszaszivàrognànak az életünkbe.Volt ilyenben részetek? Tapasztalatok érdekelnének.
2024. aug. 11. 09:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nekem ez kicsit rébuszos, így nehéz válaszolni.

Azt mondanám, hogy nem igazi barátok, azért.

2024. aug. 11. 09:42
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

Te sem értekeled azt, amid van, csak ha már elvesztetted...

Ez erre "szinonima".

2024. aug. 11. 09:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Koszonom ez jo gondolat! Valoban nem igaz baratok mert akkor ha felmerulnek a gondok kis mosoly szunet utan de akarjak rendezni.Aki hosszu honapok,evek mulva rendezne ott van valami erdek.
2024. aug. 11. 09:44
 4/16 A kérdező kommentje:
2-es igen mert ami van az termeszetes ha mar nincs akkor gondolkodoba ejt
2024. aug. 11. 09:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Sztem normális hogy amikor olyan az elethelyzet eltavolodunj amikor meg változik az elethekyzet ujra ott folytatjuk ahol abbahagytuk.

Nekem életen át tarto baratságaim vannak de olyanok hogy van égy vagyok kulfoldon vagy a masik vagy nekem van pasim aki mellett nem beszelhetek senkivel vagy epp neki van felesége babaszuletés már aztán válas szakitas után jobb híjján már megint egyutt lelkizünk.

Vagy épp kirugják maga alatt van felkeres én gyamolgatom vagy épp engem rugtak ki vagy mondtam fel ő gyamolgat. De kőzben mennek az évek.

Sztem még a nyuggerklubban is talalkozunk majd ilyenekkel.

Semminolyan nincs soha hosszutavu kapcsolatokban hogy eltávolodtt vki aztán én ezen szivjam fel magam🤣 teljesen normális hogy neki is nekem is van élete vagy vmi most nem jo.

2024. aug. 11. 10:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Nalam olyan volt jo voltam programokra mikor neki rossz volt,akkor tobbet talalkoztunk.Utana leritkitotta a talalkakat.Jott azzal tortent valami,de mindig ezt mondta ha kellemetlen volt neki valami,nem tudott felelosseget vallalni es sose tortent semmi.Nem szepen ment szet a kapcsolat.Egy helyzetre gondoltam ha vissza akar jonni.
2024. aug. 11. 10:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az 5-össel, szerintem se zárkózz el tőlük. Lehet hogy azért tértek vissza az életedbe, mert mostanra érett be mindkettőtöknél olyan élethelyzet, ahol rengeteg közös pont lesz újra, mint egykor. Vagy talán még több, jobb, ki tudja?
2024. aug. 11. 11:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 féle érzésem van erre. Az egyik az érdek, egyet is értek ezzel. A másik, hogy volt 1 egy olyan ember, aki egy elviselhetetlen nárcisztikus személy volt számomra, összevesztünk, és időről időre (évek) rámír. Na szerintem ezek az unatkozó emberek. Nem értem miért kell ráírni a másikra, több összeveszés után. Szánalmas. Ezeknek nem szabad hagyni, hogy újra megjelenjenek az ember életébe.
2024. aug. 11. 11:27
 9/16 A kérdező kommentje:

7-es ez szepen hangzik lehet van olyan eset hogy jot tesz ket ember kozott a tavolsag de a fennallo problemat olyankor at kell hidalni.

8-as van benne valami lehet erdek is kell valami toled eszebe jut hanyszor meghallgattad es az most hianyzik neki.Na,az unatkozas is talalo...nekem irt egy barat miutan kicsapott az eletebol kb.ket honappal kesobb az ejszaka kozepen hogy nala maradt egy targyam azert ir mert szeretne visszaadni,remeli jol vagyok,stb.Abbol se lett semmi a targy visszaadasabol amibe kiegyeztunk idopontot lemondta nem hozta azota se azt mondta jelentkezik...

2024. aug. 11. 12:01
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát akkor annyira mégsem volt fontos az a tárgy. Értelmetlen hantázás. Ezeket az embereket tiltani kell. Én is ezt tettem.

8-cas voltam.

2024. aug. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!