Annak mi értelme, hogy az egész életünkben a nyugdíjért gürizünk, hogy legyen és mire elérjük, kiégett, potenciátlan, antioxidáns lesz belőlünk?
Kinek milyen preferencái vannak. Én úgy vagyok vele, hogy beérem egy nyugisabb, de kevésbé jól fizető munkával, mert így nem érzem azt hogy kompenzálnom kell a drága kocsival meg a drága nyaralással. Nem égek ki, és tök nyugodt vagyok.
Bár mostanában azon godnolkozom, hogy mégis csak komolyabb karriert kéne építsek, hogy a feleségemnek döntés kérdése legyen, hogy akar-e dolgozni. Szeretnék annyi pénzt keresni, hogy ne dolgozzon ha nem akar.
Képezd magad jobban, és akkor ennél többet is kapsz majd a munkádért.
Vagy vállalkozz, és akkor magadnak dolgozol.
Én pl. nem hajtom szét magam.
Állást is váltottam.
Lehet, hogy kevesebbet keresek most, de nagyon sok a szabadidőm és a munkám egy részét is úgy osztom be ahogy nekem tetszik.
60 évesen pedig pont le fogom sz**arni, hogy egy kis szoba konyha fürdő lakásban lakok vagy egy nagy házikóban.
Az a baj , hogy sokan idősebb korukra jutnmak oda, hogy élvezhessék az életet.
A magad nevében beszélj. És először magadban keresd a hibát.
Meg felfogás kérdése is. A bantu néger, egy szál ágyékkötőben a sátora mellett, ami az összes vagyona, állítom nem problémázik ilyesmin.
Neked.
Válassz olyan munkát, amit szeretsz.
Ha nincs, akkor tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!