Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak látható jelei annak ha...

Vannak látható jelei annak ha valaki drogozik? Hogyan tudhatom meg?

Figyelt kérdés

A haverom még nyári szünet előtt viccelődött a drogozással.

Mióta nyári szünet van tudom, hogy nincs a legjobban, és eléggé depressziós lett. Félek, hogy drogozik. Utoljára kB 1 hónapja találkoztunk, és hétfőn fogunk következőben. Esetleg van valami mód, ahogy kiderithetem?

Ha rakerdezek tagadja, de én aggódom érte.

Mindketten 17/F

aug. 9. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
aug. 9. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
egy izzadó deutch tamás, remek, kösz, válaszolsz is akkor? írod a látható jeleket?
aug. 9. 21:19
 13/15 A kérdező kommentje:

11

Tehat ha hétfőig egy Fideszes ep politikussa változik a haverom, akkor van rá esély, hogy drogozik??

aug. 9. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz azon, h "drogozik"? Hogy él vele néha? Hogy függő? Az elsővel semmi baj, a második lehetetlen 1 hónap alatt.

Utóbbi jelei: nem az időjárásnak megfelelően öltözik (most hosszú gatya, tréning felső, kabát), elhanyagolt külső + nézd meg, a hobbija érdekli vagy sem.

Ennél többet nem láthatsz még rajta.

aug. 10. 09:02
 15/15 anonim válasza:
67%
14.nek igaza van az elhanyagolt külső nem időjárásnak megfelelő öltözet. Ha esetleg nagyon sokat fogyott, ill.ha töménytelen mennyiségben eszik fél óránként óránként. Letargikus ingerlékeny, gyors hangulat változás egyszer nagyon szomorú utánna pedig nagyon boldog. Meg ha nagyon izzad körülményekhez képest is jobban. Nagyon tág pupillák.
aug. 10. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!