Vannak látható jelei annak ha valaki drogozik? Hogyan tudhatom meg?
A haverom még nyári szünet előtt viccelődött a drogozással.
Mióta nyári szünet van tudom, hogy nincs a legjobban, és eléggé depressziós lett. Félek, hogy drogozik. Utoljára kB 1 hónapja találkoztunk, és hétfőn fogunk következőben. Esetleg van valami mód, ahogy kiderithetem?
Ha rakerdezek tagadja, de én aggódom érte.
Mindketten 17/F
Lógàs linkeskedések huncut kaján vigyorok allandóan, lúzerkedések bandázás folyton, mindig csavarog, neki fontos menni találkozni (létszükséglet), az élet unalmas kibirhatatlan otthon /meloban valamit csinálni kell mindig lenni valahol menni valahova. Minek az alvás is.
A sulyosabbaknál pl koko azért befigyel néha már pár dühroham is, bi vagy homoszexualitás is, pedohajlam is, ők már jobban csúsznak lefelé, munkahelyrol kirúgják képesek elcseszni mindent is a párkapcsolatot munkahelyet is családi kapcsolataikat is de még a jogsiját is elveszik. De á ő nem függő mertcsak fél évente 1 szer kokozik. Ja csak ilyen egy alkalmakkal aztán borít mindent.
1-2, te még életedbe nem találkoztál drogossal, igaz? :D
Ennyi marhaságot istenem.
Kérdező, alkalmi fogyasztónál, főleg ha józan lesz amikor találkoztok, semmit nem fogsz észrevenni.
Mármint drogosokkal is meg droggal is. Csak én lightosakkal.
És baromi nehéz visszaállni tenyleg ebbe a sivár tarsadalmi rendszerbe hogy bemész dolgozol 16 kor haza. Meg "Barbibabázni", jatszani hobbizni sportolgatni meg ezek a normalisnak mondott f.szságokba.
7
Politikát ne keverj bele legyszi, komolyan írtam ki a kérdést, mert komolyan aggódom érte.
Minden értelmes válaszolónak köszönöm.
9-es, tessék, ránéztünk, írod a látható jeleket? kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!