Mit lehet tudni Meszes Bogiról? Miért nem lehet látni Őt az m1 híradójában? Mikor lesz ismételten Meszes Bogi az m1 Híradójában látható?
Biztos bakizott, és szégyell oda visszamenni. XD
Amúgy az első biztosan jól mondja. Bár lehet, hogy nem fog már soha a kamera elé állni.
meszes boglárka nem tudom hogy került a híradóba, de hogy nem való a hírműfajba, az tuti.
1. rettenetesen merev, steril, unalmas.
mindig egy lámpalázas tanítónő, vagy egy karót nyelt apáca jut róla eszembe, ahogy egyenes derékkal, jól nevelten igyekszik felolvasni a súgógépről a szöveget.
hiányzik belőle az energia, a belevalóság, a vagányság, a dinamizmus, ami ennek a műfajnak a sajátja.
nem tud jól kérdezni, nincs stílusa, igazából csak a hírolvasásra alkalmas, de a "népszopás" és a "szar" óta tudjuk, hogy arra sem mindig.
külön idegesítő, ahogy a kezét tartja, nagyon jól leolvasható belőle az a feszültség, amiben van, nem neki való a híradózás.
2. ez a nagy lobonc és pápaszem nagyon nem oké.
kleopátra-frizurával és kontaktlencsével nézhetőbb volna.
3. meglepődtem, h. 1986-ban született.
kb. 10 évvel néztem idősebbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!