Ha valaki a képünkbe vàgja hogy elég neki mindenkivel havonta egyszer talàlkozni az màr a baràtsàg végét jelenti?
Figyelt kérdés
Régen ezt a kapcsolatot màs dinamika jellemezte és furcsa ha valaki egy ilyen kijelentest tesz.Ez serto.Ha valtozna is valaki eletkorulmenye igy a kepebe vagni ezt valakinek tapintatlan es serto.Ha valtozik is valami azt a felek probaljak megoldani,athidalni,folyamatos kommunikacioba vannak errol es ott latszik a masik torekvese.Itt nem is arrol van szo hogy valtozott az elet korulmenye inkabb a szemely valtozhatott rossz iranyba.Ezt masoktol hallottam vissza,mert mar nincs kontaktom vele.Ez a "mindenkivel" kifejezes is kétséges...mert jar o talalkozgatni masokkal.aug. 6. 08:04
1/17 anonim válasza:
Nálam nem jelentené a barátság végét. Sőt szerintem ez nem sértő, inkább elnézést kérnék, amiért túlságosan nyomultam. Ne telepedj rá erőszakosan a másik ember életére. inkább örülj, hogy tartani akarja veled a kapcsolatot, még ha a korábbinál ritkábban is.
2/17 anonim válasza:
Nekem nem jelenti a végét, mivel felnőtt vagyok, van életem, és pont kb. havi egyszer szoktam találkozni barátokkal. Nekem ebben semmi fura nincs.
Amíg gyerek, iskolás voltam, addig szinte naponta találkoztam. De akkor ugye szinte semmi dolgom nem volt, mint általában a gyerekeknek.
3/17 A kérdező kommentje:
1.felreertetted.Nem nyomultam ha a nyomulasrol beszelunk nyomult o mikor gondja volt.Ha jobban alltak a dolgai tavolodott csak ez feltuno tavolodas volt.Amikor gondja van lehet hetente 4* talalkozni ha jol megy neki akkor meg leosztja.Ez nem igy mukodik Megertem ha gondja van valakinek tobb tamogatas kell de akkor ha nincs gondom attol tudok a masikkal talalkozni hetente vagy 10 naponta egyszer.Ez igy hezagos " baratsag".
aug. 6. 08:48
4/17 A kérdező kommentje:
2-es masokkal van neki ideje talalkozni.A kozlesmod a gond meg a nem jol atbeszelt dolgok
aug. 6. 08:53
5/17 anonim válasza:
4: A kérdésben még azt írtad, hogy mindenkivel.
6/17 A kérdező kommentje:
Ezt ő igy allitja...azert tettem idezojelbe a kerdes alatt a mindenkit
aug. 6. 08:57
7/17 anonim válasza:
Én is ilyen havonta 1x találkozós vagyok. Nekem is elég. Ugyanis sok dolgom van, sokat dolgozom, párkapcsolatom is van, meg az a jó és az érdekes, ha úgymond hosszabb idő után (1hónap) elteltével beszélgetünk, mert addigra mindenkivel egy csomó más érdekes dolog történik amit meg tudnak a barátok egymás között beszélni. Nem azért mondom ezt mert elegem van a barátaimból, hanem mert egyszerűen ez a rendszer alakult ki magától és ennek látom értelmét.
8/17 A kérdező kommentje:
7-es mondott ilyesmit o is.Hogy addig tobb dolog tortenik,minosegesebb a kapcsolat.De valahogy nem erzem hogy oszinte ebben.O aki mindig rinyalt a baratsagok,programok miatt nem hinnem hogy ilyen valtast csinalt.Inkabb elkezdett masokkal talalkozni es ezert dob regieket.Nala ez a benyomasok.
aug. 6. 09:37
9/17 anonim válasza:
Nem lehet hogy más baráti körbe került? A programokkal mit rinyált? Hogy semmi nem jó neki vagy mit? 7-es voltam.
10/17 A kérdező kommentje:
Persze nem azt mondom hogy mindig kell talalkozni nekem is van hogy eltelik 2-3het es vagy egyikunk vagy masikunk nem er ra valami miatt.De ez nem allando jelleggel azert heti masfel heti szinten talalkozunk.Persze nem tiz emberrel vagyok ilyen kapcsolatban hanem 2-3.Ami vizvalaszto ha tenyleg erre hivatkozik hogy havonta egy talalka mert elfoglalt akkor fuggetlen attol hogy szar allapotba van,ami gyakori akkor se fog raerni talalkozni az elfoglaltsaga miatt.Csak ez nem igy volt...erdekes modon olyankor akart hetkozbe este vacsorara kimenni,szinhazat javasolt...
aug. 6. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!