Honnan tudhatom hogy tényleg barátkozni akar a kollegám, vagy alapból ilyen rendes mindenkivel?
Én beleéltem már magam, hogy jó barátok leszünk, csak kicsit nehezen haladunk elöre, mert mindketten introvertáltak vagyunk. Vagy éppenséggel ő nem is akar baráti kapcsolatba kerülni...
Ezt szeretném kideríteni.
Azt vettem észre hogy 30 év körül sok embernek már nincs szüksége új barátokra. Én pont nem bővelkedem barátokban, és ahogy eddig megismertem ő sem.
#3 és hogy kérdezze meg tőle? Ebben a korban cink ha megkérdezed ‘leszel a barátom?’ :D
Ha neki sincs barátja, akkor biztosan örülnek neki ha lenne de mivel ahogy írtad o is introvertált, ezért nem mer nagyon barátkozni. Szerintem vedd a kezedbe az ‘iranyitast’ és hívd el valahova munka után, lehet ott már nem is lesztek annyira zárkózottak :)
Jóban vagyunk legalábbis...
Afelől nincs kétségem, hogy jól érzi magát amikor együtt vagyunk. Az más kérdés, hogy szerintem a személyiségéből fakadóan viszont nélkülem is jól ellenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!