A családodon belül te kedves vagy kb mindenkivel és próbálsz mindenkinek megfelelni vagy olyan vagy amilyen vagy, akár bunkó, nem akarsz megfelelni senkinek?
Érdekel hogy mit gondolnak rólad, az öltözködésedről, döntéseidről a családtagjaid?
Vagy aki szeret az szeret, aki nem az nem?
Aki próbál bele szólni az életedben azt hogyan kezeled?
Én nem színlelek. Mindig furcsán néztnek rám, lenéztek, mostmeg nem lehet levakarni őket.
Előtte kutyát nem érdekeltem, amióta elköltöztünk jönnének hozzánk, jönnek zaklatni a munkahelyemen. Aha...
Alapbol igyekszem kedves lenni. Minden csaladtagommal. Ha valaki velem bunko akkor inkabb elkerulom, de nem szeretek direkt visszabunkozni stb.
Megfelelni nem akarok, termeszetesen vannak alap illedelmessegi elvarasok vagy csaladi szokasok, amiknek "megfelelek, mert elvarjak", de ezek lyanok mint pl. ragaszkodnak a karacsonyi kozos ebedhez, igy igyekszem a karacsonyi programjaimat ugy szervezni beleferjen ez is. Nagymamam szulinapjara szepen feloltozok, mert nagymamam szereti ha szepen fel vagyunk oltozve, de ezeket nem erzem meg akarok felelniek es nem hiszem ilyenkor kellene kielnem magam hogy na de en akkor is rocker vagyok es szegecses ruhaba jelenek meg😀.
Viszont nem befolyasoltak es nem kenyszritettek ram se parkapcaolatot, se foglalkozast vagy munkahelyet blabla. Es az eletembe is csak annyira szoltak/szolnak bele, hogy vagy tamogatnak vagy velemenyt mondanak, hozzateve igy latjuk de nem akaruni beleszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!