Miért vagyok ilyen rendes mindenkivel, hogy legyek gazemberebb?
Figyelt kérdés
Az a benyomásom, hogy ebbe bele vagyok kényszerítve, mert nekem már nem nézik el ha valakinek beszólok, vagy keresztbe teszek, holott mások is ezt teszik.
Tehát a rendesség ez csupán egy hierarchiás szerep ami annyit jelent, hogy téged bizony a hierarchia és tápláléklánc aljára tapostak?
2023. aug. 31. 18:49
3/5 anonim válasza:
Ez érdekes, ezt én is tapasztaltam. Ne legyél túl kedves, nem hálálják meg. Nagyobb hang, fölényesebb, szigorúbb stílus és talán nem mernek úgy rádmászni. De elsőre olyannak kell megismerjenek, tehát már úgymutatkozz be, mert utólag cseszheted ha már szagot fogtak hogy zsákmány lehetsz.
4/5 anonim válasza:
Te rendes? Privátban meg irkálod a nyomoronc nőgyűlölő incel marhaságaidat.
5/5 anonim válasza:
Ne gazemberebb legyél. Ne hátra felé menj, hanem még előrébb. Találd meg azt az utat, ahol magaddal is rendes vagy, és kilépsz az általuk rád kényszeríteni vágyott hierarchiából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!