A nem válaszolás valójában nem a akarsz még tovább beszélni velem kérdésre?
Ez itt mindennapos.
Két olyan ember is van itt, akikről azt hittem, hogy valaki értelmeset találtam végre. Az egyik két hete, a másik négy napja nem ír.
Pedig mindkettő kulturált és szimpatikus benyomást keltett.
Mai világ ilyen,percemberkék dáridója :/
Ez határozott nem. Ne is foglalkozz vele többet! Ignorál!
Onnan tudom mert en is így léptetem le azokat a pasikat, akik nem kellenek, de meg se szeretném sérteni, mert túl közel lakik esetleg es nem kell ellenség!
Így felszívódom es remelem hogy leszokik rólam
Vessző, mondat végi írás jel.
Rendesen jojózott a szemem, amikor olvastam
Amúgy az online haverod egy paraszt. Ne foglalkozz vele.
6 os, ha jojózik a szemed, térj át a helyesírás fórumokra! Itt tanácsadas zajlik, azok számára is, akik szinte írástudatlanok, vagy diszlexiásak!
Nem fogsz te senkit helyesírni tanítani itt, nem ez a fórum célja es joguk van írni!
Nem akar itt senki senkit helyesírásra tanítani meg megtiltani, hogy ide írjon ki bármilyen kérdést.
Szerintem ne ilyen szinten vezesd le a feszültségedet, mert semmi ilyesmiről nem volt szó.
Igazabol az tortent velunk amit irsz 9-es vagyis hasonlo tortent. O csinalt valamit en meg sokaig elturtem de mar sok lett ezert elmondtam neki annak remenyeben hatha megtudjuk beszelni o azt mondta meg szeret meg fontos vagyok aztan mikor irtsm neki par szavas semmik. Majd nem irtam neki de akkor csak videokat kuldott irni nem is irt.Majd en irtam ra neki 1 hetre ra egy hosszu uzenetet h dontse el h akar-e meg beszelni vagy sem. Vlszeg o erezte magat megbantva azert amit o kovetett el es nyilvan en vagyok ebbe is a hibas szerinte. Na ennyit errol mennyire szeretett meg mennyire voltam neki fontos.
Tudom hogy eleg ossze vissza irtam a kerdest csak elegge faradt voltam mar akkor de az alatta levo leirasbol kb lehetett ertelmezni a kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!