Ti_is utáljátok, amikor egy ugyanannyi zöldpöttyös válaszoló mint ti belép a válaszolásba és mindenki azt hiszi, te írsz?
Tehát mondjuk 5* vagy, ami ritka, mondod az érveidet, vagy tudod egy kérdésre a választ, és becsatlakozik a kérdés alá egy szintén 5*, aki nem teljesen ugyanazt mondja, mint ti, nem értetek vele egyet, vagy egyenesen butaságokat is, és mindenki téged azonosít vele.
Fordult már elő ilyen veletek?
Kijelentkezés után megnézed a válaszod, látod a pöttyöket.
Amúgy régen - biztos emlékeznek a régi felhasználók -, volt a %-os értékelés. Ott is előfordult két pl. 92% hasznos válaszadó, de sokkal jobban el lehetett egymást különíteni
Ó, bizony fordult elő. Ráadásul nem hitték el, hogy nem ugyanaz vagyok, és sértő/támadó személyes üzenetekkel is elkezdtek bombázni. Hiába írtam le ezerszer, hogy melyik az én hozzászólásom, a többi nem az, többen is írták, hogy csak hazudok, hisz a zöld pötty ugyanannyi, és őket nem tudom átverni...
Röhejes amúgy. Számomra ez csak azt mutatja, hogy borzasztó buták az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!