Ha egy àldozat beàllítottsàgú, energia vàmpír volt baràtnő elveszíti az édesapjàt nyújtanàtok tàmaszt?
Figyelt kérdés
Évek óta nincs személyes kapcsolat olyan értelemben hogy nem jarok hozza.Irasban akkor volt valamennyi amikor ő irt de sokszor arra nem reagaltam vagy csak roviden par honapja az utolso ketto uzenetre irtam.Probalkozik folyamatosan idoszakonkent.De a tiszteletlenseg,a passziv agressziv viselkedeseket,rejtett alattomossagot mar 8 eve megelegeltem es kb.akkor elmaradtam tole szemelyesen.Sajnalom az edesapjat,tudom milyen erzes elvesziteni de nem szeretnek felreertheto jeleket adni hogy aztan ram kattanjon.Van ferje akivel nincs jol,kus gyerekei,testverei,edesanyja mas baratai akiknek tobb tiszteletet adott vigasztaljak ok.A masik baratnonk is ugyan ilyen dolgok miatt par honapja eltavolodott tole.aug. 1. 09:32
1/11 anonim válasza:
Ha 8 éve nincs baráti kapcsolat, akkor miért kéne neked támaszt nyújtani? Egy részvétnyilvánítás, ha összefuttok, vagy megkeres, bőven elég.
2/11 anonim válasza:
Isten ments!
Ez már nem a te feladatod.
3/11 anonim válasza:
Nem.
De a te személyiségedet is érdemes erősíteni, ha ez egyáltalán felmerül.
4/11 A kérdező kommentje:
3-as nem erzek buntudatot pont azert mert erosodott a szemelyisegem de kivancsi voltam masok ezt hogy latjak
aug. 1. 09:43
5/11 anonim válasza:
De miért érdekel mások véleménye? Azért mert bizonytalan vagy. Valami miatt kiíródott a kérdés? Magadban gondold végig az okát.
6/11 anonim válasza:
És jól is érzed még a lelkiismereted negmarast darabkáival, mivel vannak olyan kivételes szituációk, amikor ott kell lenni a másiknak emberileg.
Nem a személyiséged erősödött, hanem a lelkiismeretedet altattad el.
7/11 anonim válasza:
Bocsánat: *lelkiismereted MEGMARADT darabkáival
8/11 A kérdező kommentje:
Melletem se alltak ott sokan mikor baj volt,tanultam belole.
Ezekkel az emberekkel meg az a gond hiaba vannak bajban a baj nem eleg nagy hogy valtoztassanak a szemelyisegukon es minden menne a regiben es abbol nem kerek
aug. 1. 10:02
9/11 anonim válasza:
“Támaszt” nem nyújtanék, hanem csak megírnám neki hogy részvétem a veszteség miatt (mert az igaz minden mástól függetlenül), utána pedig fenntartanám a kapcsolat korlátozottságát.
10/11 A kérdező kommentje:
9.azt megirtam
aug. 1. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!