Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amikor túl sok olyan embert...

Amikor túl sok olyan embert ismertek meg, aki nem passzol hozzátok, nem fáradtok bele?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy többet nincs kedvem barátokat szerezni...csak annyi hülye van és olyan kevés az értelmes ember...és még kevesebb, akivel van közös érdeklődésünk is, meg össze is passzolunk. Egy idő után már úgy belefáradok az egészbe. Nincs kedvem a nagy semmiért energiát fektetni az emberekbe. Van még valaki így?

2014. jan. 1. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, gyakran előfordul... régen rendszeresen ismerkedtem, már messze nem annyit, pedig még csak 20 éves vagyok. De hát majd csak összefúj az élet azzal, akivel találkoznom KELL. :D 20/f
2014. jan. 1. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Én már évek óta nem ismerkedem. Legalábbis nem erőltetem. Emberekkel foglalkozom, de mennek jönnek. ők se akarnak többet, én se akarok többet. Kollégákat is ismerem, nem vagyunk 1 hullámhosszon. Ennyi.

Valahogy már nem is érdekel az ismerkedés, régen nagyon sok kört futottam, mindegyiket feleslegesen, mert 1 ember sem volt képes megragadni mellettem.

Ez van, ezt kell szeretni.

2014. jan. 1. 21:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Én ezért nem megyek olyan munkahelyre, ahol emberekkel kell foglalkozni. Voltam már és nagyon kiszívja az ember energiáját és életkedvét. Vagyis már akiét, mert van, aki szereti ezt csinálni.
2014. jan. 2. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!