Mit tegyek?Van egy barátnőm,már régóta!Mostanában annyira negatív hozzáállása van mindenhez és az én energia szintemet is lehúzza.Mondtam,hogy olvassa el a Titok című könyvet,talán segít neki egy kicsit , de elutasította.
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 18:51
1/21 anonim válasza:
Lehet ez csak átmeneti nála, nem?
2/21 anonim válasza:
Próbáld meg kideríteni, hogy van-e oka, de ha nincs, akkor kerek-perec mondd meg neki, hogy nem tudsz mellette kitartani, ha folyamatosan elszívja az életerődet. Ha nem hat, akkor ennek a barátságnak lőttek.
3/21 anonim válasza:
Az a könyv elég gagyi, vannak annál jobbak. De az akarata ellenére nem tudod pozitívvá tenni. A barátság néha abból áll, hogy a másik lelki szemetesládája vagy. Ha ez nem megy, ne barátkozz.
4/21 anonim válasza:
És vajon miért lett negatív? Valami biztosan kiváltotta. Neked csak akkor kellenek a "barátok" ha nincs rossz napjuk, időszakuk? Egy főnyeremény vagy..
5/21 A kérdező kommentje:
Félre értenek páran ! Pl: ha én azt mondom ki fog sütni a Nap, Ő azt mondja, hogy ne fárassz már , kisüt a Nap egy percre utána leszakad majd az ég ! Tehát előre mondja a negatív dolgokat, amikor még lehet jobb is
2021. aug. 29. 16:14
6/21 anonim válasza:
Szerintem nem most kezdődött ez nála, csak most tűnt fel. Nem kell örökké tartania egy barátságnak, addig kell tartania, amíg az mindét félnek jó. Ha neked ez így nem jó, akkor nem kell kapcsolatot tartani, nem kell, hogy te az ő áldozata legyél.
7/21 A kérdező kommentje:
Régen aranyos volt, annyit nevettünk de 5 éve befelé fordult. Olyan filmeket néz ahol mindenki öngyilkos lesz a végén vagy olyan filmet mint az Osztály, velem is végig nézette, befordultam tőle én is !
2021. aug. 29. 16:54
8/21 anonim válasza:
Ha nagyon lehúz, akkor viszont tartsd a távolságot, mert nem tesz jót neked sem. Ha segítségre van szüksége, segíts neki. De nem kötelező vele depizned.
9/21 anonim válasza:
5 év alatt nem derült ki, hogy mitől lett depressziós és nem is kezelteti?
10/21 A kérdező kommentje:
Akkor nincs más út ? Szakítanom kell vele ? Miért nem érti meg, hogy ha pozitív célokat tűz ki maga elé az jobb mint a negatív.Nem tudom megmagyarázni neki.
2021. aug. 29. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!