Mit tegyek?Van egy barátnőm,már régóta!Mostanában annyira negatív hozzáállása van mindenhez és az én energia szintemet is lehúzza.Mondtam,hogy olvassa el a Titok című könyvet,talán segít neki egy kicsit , de elutasította.
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 18:51
11/21 anonim válasza:
Mert beteg. Depressziós. Nem racionális megértés kérdése, hanem hosszú, akár egy évnél is hosszabb pszichoterápiás kezelésé. De mitől lett ilyen?
12/21 A kérdező kommentje:
Elpusztult pár kutyusa , de már előtte is kezdődött nála ez. De most jut az eszembe, hogy különböző antidepresszáns gyógyszereket szed elalváshoz. 5 félét szed be lefekvés előtt. Reggel 4-kor fekszik le minden nap és délután háromig alszik, mióta ismerem.
2021. aug. 29. 17:10
13/21 anonim válasza:
Ötfélét? Ezt orvos írja fel neki? Te nem vagy köteles (sőt, erkölcsileg sem várható el)feláldozni magad érte. Ha az orvos nem tud rajta segíteni, és ő nem is akarja, te se tudsz. Csukd be ezt a könyvet. Szerintem neki se fogsz hiányozni.
14/21 A kérdező kommentje:
Minden nap hív és két órán keresztül hallgatom, ami nem lenne baj, ha kellemes lenne a beszélgetés. A gyógyszereket doki írja fel, de nem hinném, hogy tudja , hogy egyszerre veszi be. Kiüti magát, olyan mintha be lenne rúgva. Ha előtte valamin összeszólalkozunk napközben, képes éjjel hívni és ordítani velem, én meg azt sem tudom, hogy mi történt.
2021. aug. 29. 17:26
15/21 anonim válasza:
Ne mérgezd vele magad tovább, ezt nem vagy köteles eltűrni. Még téged is tönkretesz. Lenne az életéhez segítsége, de nem él vele. Ne vedd fel neki a telefont, ha meg rákérdez, egyszer írd meg az elbocsátó szép üzenetet, és többet ne foglalkozz vele. Akkor se, ha zsarol. Neked magadra kell vigyáznod, gyógyítást nem tudsz vállalni.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2021. aug. 29. 17:44
17/21 anonim válasza:
Most taszítottad egy még mélyebb gödörbe. Gratulálok hozzá.
18/21 anonim válasza:
Nem kellett taszítani, 17-es, már gödörben van, és ahhoz a kérdezőnek semmi köze. Ő nem akar kimászni belőle. A kérdező nem pszichiátriai ápoló, hogy az életét a másik ember rendelkezésére kell, hogy bocsássa, ráadásul totálisan értelmetlenül, ugyanis a helyzeten szemmel láthatólag 5 éve nem javít a kitartása. De szerintem szívesen felajánlja neked a barátnője elérhetőségét, ha te ilyen jótét lélek vagy, majd te beszélgetsz vele, nehogy szegényke a gödörben maradjon!
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 18-as ! Próbálom majd valahogy egyre rövidebbre fogni a beszélgetéseinket . Muszáj, mert tegnap is olyan erőszakos volt. Nem megy ki belőle az a rengeteg gyógyszer és nem veszi észre, hogy egyre jobban szétcsúszik.
2021. aug. 30. 15:56
20/21 anonim válasza:
Hát nem próbálni kell és nem egyre rövidebbre fogni, hanem beszüntetni. Ne vedd fel neki a telefont. Már nem vagytok barátnők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!