Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehetne egy olyan barátnő...

Hogy lehetne egy olyan barátnőm, mint én?

Figyelt kérdés
Mindig erre vágytam, mert tök jó barátnő vagyok. Nyilván lehetek a magam barátnője, de ez a módja nem tetszik, mivel 2009 óta nem olvastam Coelho-t. Bár akkor se tettem volna, de ez most már mindegy. Szóval igazi ember kell, nem képzeletbeli barát.
2024. júl. 30. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Én is ilyen kattos vagyok, de jobban el vagyok magammal, mint másokkal.
2024. júl. 30. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Egyszerű a dolog, ne válogass, főleg olyan dologban ne amiről az ember nem tehet, nem ő dönt róla, mégis a legtöbb ember ezek alapján válogat, hogy kivel áll szóba. Ha nem tennék, több és jobb barátaik lennének, de valami furcsa ok miatt ez nekik nem jó, hiába passzol minden más.
2024. júl. 30. 22:20
 3/5 anonim válasza:
51%
Nem biztos, hogy olyan barátnő kell az embereknek, amilyenek ők. Lehet, hogy veled is ez van. Szerintem nem olyan barátnőt kéne keresned amilyen te vagy. Tudod, az ellentétek vonzzák egymást. És itt vagyok én ha nem találsz mást. Bármikor írhatsz, de ha nem az sem baj. :)
2024. júl. 30. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3 Próbáltam ezt, hogy olyanokkal barátkoztam, amilyen én nem vagyok. Jó bulik voltak, jóban vagyunk azóta is. Viszont mindig is hiányzott, hogy találjak olyat, aki olyan, mint én. Társaságban is egyedül voltam belül mindig. Szerintem, ha találnék mégegyet belőlem, unatkoznánk együtt, és a csalódástól ment meg a magány. ;)

De minden csalódást vállalok, próbálkozni kell mégis!

2024. júl. 31. 04:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Én elvagyok a legtöbb emberrel egy idő után. Eleinte azért visszafogottabban, aztán, hát, nem annyira… régen amúgy nem voltam ilyen.

Én biztos, hogy nem unatkoznék magammal, jókat beszélgetnénk és röhögnénk, inkább attól félek, hogy rájönnék, hogy idegesítő vagyok. Mert azt mondjuk előfordul, hogy mondják 😅 de ezen nem sértődöm meg.

Illetve egymás szavába vágnánk. És mindenhonnan elkésnénk. Vagy rájönnék, hogy mégsem vagyok olyan jó barátnő, mint hittem. De legalább arra is rájönnék, hogy mi az idegesítő bennem, és tudnám, hogy érdemes-e változtatnom. Mondjuk mind a kettőnk idegesítő lenne, úgyhogy az is lehet, hogy folyton veszekednénk.

Ez azért kicsit megnyugtat, hogy más is érez ilyet, mint én.

2024. júl. 31. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!