Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mossam le magamat...

Hogyan mossam le magamat ebből a szégyenből?

Figyelt kérdés

Volt egy haverom aki eléggé csúnyán megbántott, én pedig ki beszéltem őt több embernek hogy mekkora egy suttyó bunkó paraszt, és hogy szívesen be vernék neki egyet. Akiknek ezt mondtam azok vissza mondták a haveromnak, természetesen le tagadtam amikor a haverom kérdőre vont, és azt mondta a haverom hogy szól azoknak az embereknek akiknek mondtam, hogy szemükbe is megmondjam hogy nem igaz. De mégis hogyan mondjam be a szemükbe ha egyszer tényleg ezeket mondtam?

ráadásul még több embernek mondtam csak durvábbakat a haveromról, és most emiatt is parázom hogy azok is vissza mondják neki.

Tudom hülye voltam, és egyáltalán nem volt szép tőlem ez, de a haverom eléggé megbántott, sőt képes is lett volna hogy be verjen nekem egyet, és ezért mondtam ezeket másoknak.

Nagyon szépen meg kérek mindenkit segítsetek, hogy jól jöjjek ki ebből az egészből, mert nem szeretném ha baj lenne belőle

18 F

2024. júl. 19. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10 Kezdjük ott hogy ha valaki szemtől szembe négyszemközt megaláz, akkor az utána ne pattogjon. Nem kell alázni, problem solved. Miért mit várt, hogy röhög a markába a másik meg magába fordul? Sorry. Ezen kívül nem is biztos hogy négyszemközt alázta meg, lehet hogy sunyin átverte. Mint azok az idióták is akik gondolom ott bólogattak, hogy bevernél a Józsikának, hát megértem, de nem mondtak volna semmit hogy nem kéne. Szépen végighallgatták megértő fejjel, aztán futottak árulkodni a főninek (bocs falkavezér).
2024. júl. 20. 00:01
 12/16 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy engemet bántott meg de a sógorai előtt, eléggé megalázva éreztem magam, náluk voltam. Azért engemet is meg lehet érteni, és nem akarom magam sajnáltatni sőt. Őszintén szólva nem félek a haveromtól, ha netán verekedés lessz, csak a következményektől félek ennyi.
2024. júl. 20. 01:13
 13/16 anonim ***** válasza:

"Kezdjük ott hogy ha valaki szemtől szembe négyszemközt megaláz, akkor az utána ne pattogjon. Nem kell alázni, problem solved."

Honnan tudod mi volt az indíték?? Lehet, hogy teljesen jogosan akadt ki, aztán vérmérséklettől függően ami a szívén volt az a száján.

Innentől kezdve a kérdezőtől nem volt emberi - férfias meg aztán pláne nem - , hogy elmegyek pletykálni, rossz hírét kelteni és keménykedni a többieknek. Ilyet a gyáva útszéli ribik csinálnak a barátnőik előtt, hogy az illetőt másokra haragítja, ellene hangolja.

Bennem van annyi becsület és gerinc, hogy odaállok szemtől szembe. Ha pedig nem négyszemközt, akkor pedig azok jelenlétében akik ott voltak.

2024. júl. 20. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Aki megbántott egy taj paraszt. Nem érdemes vele fenntartani bármilyen kapcsolatot.

Akik visszamondanak mindent, azokkal sem.

Megoldás: egyiket sem keresed többet, a köszönésüket sem fogadod.

2024. júl. 20. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Jól van 13 most már megtapsoltunk néhányszor hogy van benned gerinc, de a domináns pcsökkel szemben minden eszköz elfogadott, és igenis ne legyen már családi ügy egy megbántás haverok között, megjegyzem családban se, ne lehessen elsunnyogni becsületre és mindenre hivatkozva hogy nehogy elmondd bárkinek, meg hogy magánügy, nem, a megalázás titokban tartása csak annak jó aki csinálja.
2024. júl. 20. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:

"nem szeretném ha baj lenne belőle"

Már van. Először is nem beszéljük ki a másikat a háta mögött. NEKI mondjuk. Ha nem lehet NEKI mondani, nem mondjuk senkinek. Másrészt ha mégis mondjuk "természetesen" nem tagadjuk le. Amit megtettünk, arra büszkék vagyunk, nem letagadjuk. Ja, te nem vagy büszke arra, amit tettél? Legközelebb ne tégy olyat, ami ha kiderül, nem vagy büszke rá. ÉS amit tettél, azt NE tagadd. Ezt meg kell tanulni, mert ez jellem béli hiányosság. Fel kell fejlődni ide, hogy legközelebb ne legyen problémád ebből. Mert most van probléma, és nem is kicsi. De a hazudozásból nem lehet jól kijönni.

Ez a mondat: "természetesen le tagadtam amikor a haverom kérdőre vont" - elég sokat elárul a jellemedről...

2024. aug. 6. 11:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!