Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik még...

Szerintetek létezik még olyan, hogy levelezőtárs?

Figyelt kérdés
Szívesen leveleznék olyannal aki szintén sokat szorong.
júl. 6. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én eléggé szorongó vagyok, bár ez még sose volt pozitívum...

Mondjuk már ezerszer jobban vagyok mint régen, kívánom neked is a javulást.

Ha gondolod, írj.

júl. 6. 18:09
 2/10 Versenyzővagyok ***** válasza:
10%
Én csajjal szívesen irogatnék itt sokaig
júl. 6. 18:18
 3/10 Antiszociális lény ***** válasza:
92%

Létezik.

Én jelenleg levelezek itt, de csak egy férfival. Bár lehet te a klasszikus postai levelezésre gondoltál. :D

Az viszont nem hiszem, hogy létezik. Ez a mai posta, mire kiviszi a levelet az kritikán aluli.

júl. 6. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehát másnapra mindig ott van elsőbbségivel. Bár gondolom nem ilyenre gondolt a kérdező.
júl. 6. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

És akkor két levélváltás között mindig szorong a két fél, hogy mi van ha közben meghalt a másik és nem ír többet :)

Egyébként a kérdésre a válaszom, létezik bizony. Ahogy a chat, a szimpla levelezés is élő műfaj még manapság is, csak meglehetősen ritka. De vannak akik ezt élvezik ugyanúgy mint te is.

júl. 6. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki a munkája miatt sose ír semmit max felír néhány telefonszámot, aztán tesz vesz tovább, és amúgy igényli az olvasás írást, annak nagyon szórakoztató lehet hogy végre írhat olvasgathat hobbiból nyugisan egy szimpatikus emberrel.
júl. 6. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Létezik, igen. Évek óta levelezek valakivel email formájában, heti ütemezésben (persze elfoglaltságtól függ, de heti egy levélre mindig szakítok időt). Szerintem nagyon jó dolog, annak ellenére, hogy még sosem találkoztunk, és eddig már nagyon sok minden szóba került.
júl. 6. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nővel én is leveleznék. (F42)
júl. 7. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:

36 éves mackós férfi vagyok. Szeretnèk levelezni egy kedves hölgyel. Székesfehérváron lakom egyébként.

A lényeg persze, hogy lenne-e kedve valakinek barátkozni velem.

júl. 8. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Létezik, de szintén szorongóként nem biztos, hogy jó ötlet, ha azért levelezel valakivel, mert ugyanaz a mentális problémája van, mint neked. Ne ez kössön össze, ne ez legyen az alap, mert nem jönnek ki belőle jó dolgok.
júl. 8. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!