Milyen megbízható penfriend oldalak vannak?
Figyelt kérdés
Az angolom szinten tartása, frissítése végett keresek penfriendet.
Viszont az ilyen nagyon nyílt oldalakon állandóan jönnek a pénzkéregetők-amerikai katona voltam, az araboknál rekedtem és kellene pénz, stb. Undorító.
Vannak normálisabb oldalak?
2022. márc. 14. 10:42
4/5 anonim válasza:
Tudom, hogy nem "nyílt" oldalakat kértél, én mégis ajánlanék egyet: Omegle. Ha szerencséd van, simán kifogsz egy olyan embert, akivel hosszabb távon is fenn tudsz tartani egy levelezőtársi kapcsolatot. Nekem Ohio-ból volt sokáig egy ilyen ismerősöm, csak aztán egyéb okokból megszakadt a kapcsolat 2 és fél év után. Sőt, barátnőm is onnan lett, akivel még találkoztunk is élőben. Igaz, mindezekhez az kell, hogy rászánj legalább egy napot, mert sok a suttyó...na, meg az ilyen hülye botok...
5/5 anonim válasza:
A Hellotalk nevű appot használtam sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!