Szerintetek jogosan vagyok mérges? L
Pocsékul közlekedek. Barátnőmet megkértem keressük meg együtt a gyakorlatom helyét. Elmaradt, de ez jogosan. Utána viszont ő kérdezte meg magától, hogy elküldje e az útvonalat. Mondtam igen, hálás lennék mivel ha nincs gyakorlat, nincs következő osztály. Szóval tényleg fontos lett volna. Később írtam neki, hogy ha lehet akkor estére (mivel hajnalban szokott elaludni) küldje át, mivel reggel már indulnék. Ráírtam éjjel 11 órakor. Semmi. Gondoltam oké, megyek aludni, biztos küldi. Amikor reggel néztem, még mindig semmi. Akkor estem pánikba. Végül egyik oszt. társamnak hála aki szintén ki akarta a sajátját deríteni, kisegített és megmutatta, vagyis megkerestük pontosabban. Legjobb barátnőm pedig még a mai napig b*s*ta elküldeni, pedig facen kiírja, hogy fent volt.
Ha nem tudta, akkor nem tudta, csak azon akadtam ki, hogy ilyen szinten letojja az egészet (legalábbis így néz ki) és arra sem méltatott még sms-ben sem, hogy rám írjon, hogy bocsi, oldd meg máshogy.
Igen, jogosan
De a Google Maps-et, GPS-t gondolom te is tudod használni. És van útvonal tervezó oldal is
Az hogy van, hogy mások 14 évesen már röhögve megtesznek ilyen távolságokat egyedül (akkor kezdtük a kolit, én konkrétan 150 km-re költöztem az akkor még teljesen ismeretlen fővárosba, mobil nélkül, és valami csoda folytán feltaláltam magam kísérő nélkül), meg másoknak kidobja az okostelefon, vagy képesek kinyomtatni az interneten megkeresett útvonaltervet?
Abban igazad van, hogy szólhatott volna, de valószínűleg most unta meg, hogy az életképtelen barátnőjét pátyolgatja.
Lehet, hogy ez így nyers volt, és ha valamilyen betegség vagy fogyaték miatt nem tudsz közlekedni, akkor ezúton megkövetlek, de szerintem semmi jogod felháborodni ezen, ez ugyanis nem az ő dolga lenne.
Kedves ötös. A "sok idióta villamos"-ból nem tudom hirtelen eldönteni, hogy most te is akkora paraszt vagy-e, mint én, de létezik olyan fogalom, hogy "Háromszáz fős borsodi falu", és szerintem épp számított maximális törődésnek a szüleim részéről, hogy tizennégy (NEM tíz) évesen igenis elzavartak minket egy városba (a testvéremet mondjuk csak Miskolcig) tanulni, hogy legyen a közmunkán kívül más alternatívánk is.
Úgyhogy szádra ne vedd őket, kiscsíra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!