Van egy lány levelezőtársam, nemrég küldtem neki egy fénykèpet magamról, azóta viszont sokkal ritkábban ír, 2-3 naponta... Annyira ronda lehetek, hogy ezért nem ír?
Leírtad neki, hogy miért küldtél képet?
Amúgy ne úgy vedd fel, hogy ronda lennél, szerintem csak nem vagy neki szimpatikus.
De ezt kérdezd meg tőle is, vagy beszélj vele erről, aztán ha ennyire fontosak a külsőségek, jobb, ha most derül ki.
attól is függ, mennyire vehető komolyan, meg érdemes elgondolkozni, hogy ti mennyire vagytok egymással azonos szinten jellemben.
a legtöbb ember nagyon jófej, meg szeret jókat beszélgetni, viszont ha ezt mind csak unalomból kezdi el, akkor nyilván nem fog hosszan tartani.
viszont vigyáznod kell arra, hogy a "magányos vagyok, nincs egy barátom se" kategóriát is fenntartásokkal kell kezelned, mert ott sem mindig végződik hálával, ha te segítenél ezen a problémán.
Már régóta beszéltünk, több mint 1 éve.
Azt mondta, hogy jó a képem, de ez nem jelent semmit, nyilván nem fogja kimondani, hogy bányarém vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!