Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ezt miért csinálta...

Szerintetek ezt miért csinálta az ismerősöm?

Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem Messengeren egy nőismerősömmel. Éppen párt keres. A beszélgetés közben küldött magáról egy képet, amiben egy szál bugyiban van, hogy férfiként mondjak a külsejéről véleményt (nem én kértem tőle, magától küldte). Aztán meggondolta magát és visszavonta ezt az üzenetet. Nem akarunk egymástól semmit, ismerősök vagyunk csak. Megerősítést várhatott, hogy jól néz ki vagy mire lehetett ez jó?

2024. júl. 6. 15:19
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
36%

Egotuning.

40+-os a nő?

2024. júl. 6. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen.
2024. júl. 6. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is arra tudok gondolni, hogy abban a reményben küldte el neked, hogy ismerősök vagytok, szóval nagyobb valószínűséggel mondasz neki olyant, ami neki kedvező, amit esetleg hallani akar. Pozitív megerősítést várt egy olyantól, akit ismer, aki ismeri őt.
2024. júl. 6. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon jó nő, úgyhogy akkor is pozitívat írtam volna róla, ha nem ismerősöm. Valahol azért sajnálom, hogy nem lehet köztünk semmi, mert én abszolút nem jövök be neki.
2024. júl. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!