Mit csináltok ha olyan ismerősötök írogat akivel nem szeretnétek beszélgetni? Válaszolgattok udvariasságból?
Olvasatlanul törlöm az üzeneteit. Ha meg "elkap" személyesen akkor mondok vmi kifogást. Volt már rá pelda. Pl egy ismim mindog sétálni hivogat vagy kocsmázni amikor 1.én ezeket utálom 2.hetkoznap dolgozom es este ilyenekre nincs is igényem 3.hetvégékre mikor meg mennék szórakozni mindog ghostol.
Igy amikor hetkoznaponta írogat hogy mizu meg ilyen baromsagokat. Törlöm csak.
Aztan mikor összegitottunk el is mondtam neki hogy tudod hogy hetkoznap nem is érek rá, hetvégékre te tunsz el akkor most minek írogassak ezekre hogy mizu hogyvagy.
De másrol beszélt a munkájárol lakasrol újításrol. Mesélgetett kicsit panaszkodott is es probaltam pár jo szót mondani de nem veszi.
De altalában törólgetem azokat akiket nem birok ill nem akarok vele beszélni(csak azokat nem akiket jó ha tudok hogy kik es nem felejtem el, mikrol volt szó korábban. Mert jartam már ugy nem egyszer hogy ramirnak azt se tudom ki az es azt se miert ignoráltam korabban mert nincsenek meg az előzmények se. Ez se a legjobb. Tehat akiket elfelejtek azokkal inkább egőrzöm a csetet ha megint rámirna honapok mulva akkor tudjam mi van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!