Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez zaklatás amit...

Szerintetek ez zaklatás amit csináltam egy jó ismerősömmel ezen a hétvégén?

Figyelt kérdés

Szoktam vele írásban és telefonon is beszélgetni, egy jó haverom. Most szombaton írtam neki 3 üzenetet amikre nem válaszolt, talán nem ért rá, de fel is hívtam, azt nem meg nem vette fel. Ki se nyomta, de nem vette fel. Aztán ma újra megpróbáltam felhívni hátha ma már felveszi, kétszer próbáltam ma is, ma se vette fel ugyanúgy. Utána többet már nem próbáltam. Interneten az üzenetekre meg továbbra se válaszolt, de azóta nem írtam neki többet már.

Ez így ugye nem zaklatás amit csináltam vele ezen a hétvégén? Ti ezt annak gondolnátok a helyében?

2015. nov. 22. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy kicsit túlzásba vitted, de ha amúgy jó a kapcsolatotok, akkor ennyi még szerintem belefér.

Az viszont 100%, hogy ezután én hasonló helyzetben biztos, hogy soha többé nem keresném!!!

Biztos, hogy elért hozzá az üzenet, tudja, hogy kerested, úgyhogy innentől rajta a sor, hogy keressen téged.

Ha legközelebb is te akarod vele felvenni a kapcsolatot, az már inkább zaklatás.

Ha viszont ő nem fog keresni, akkor az teljesen egyértelmű üzenet feléd, hogy kopj le, és ne keresd többé!

Ja, egyébként ilyenkor szokott az történni, hogy pár hónap, vagy év múlva összefuttok, vagy megkeres.

Jártam már így.

Mikor megemlítettem az illetőnek a dolgot, szem rebbenés nélkül letagadta, hogy tudott volna arról, hogy kerestem.

Elnéztem neki, továbbléptem, de a kapcsolat utána nagyon felületes lett, és meg is szakadt.

Lehet, hogy hibáztam.

Mai eszemmel, mikor letagadta, hogy kerestem, lehet, hogy azonnal elküldeném a q-va anyjába.

2015. nov. 22. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Gondolom okkal nem beszélgetett. Hogy ez neked szólt, mindenkinek vagy csak olyan helyzetbe került, nem tudhatod - kivéve ha tudod, hogy adtál rá okot. Majd kiderül.

Ne keresd egy pár napig, úgyis látja, hogy te próbálkoztál. Aztán ha olyanja van/tud, keres ő téged.

Azért rögtön besértődni sem kell meg komplikálni. :D Vannak olyan élethelyzetek, amikor nem az ilyesmi a legfontosabb.

2015. nov. 23. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!