SEGÍTSÉG! Most mit tegyek?
Nagyon sürgős. A legjobb barátnőm elhívott a moziba és nagyon szeretnék vele menni, de folyton rosszul vagyok. Szédülök, meg ilyenek, a vérnyomásom miatt...
Azt mondtam neki, hogy megpróbálok elmenni, de valószínűleg nem fogok, mint általában minden programra sem.
Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni, hogy mit tehetnék a rosszullétem ellen azt nagyon köszönöm!
(Egyébként jövő héten szerdán mennénk, szóval sietnem kell)
Leírom azt, ami nekem segít, de nem garancia, hogy nálad is beválik:
-Cola, vagy kávé. Nem húzóra, hanem lassan, kortyolgatva, kávéból sem a legerősebb fajta.
-Szőlőcukor. (pl.: DM-ben van narancsos, feketeriblizlis, régen volt gyümölcsös-joghurtos, amit már vagy 3 hónapja sehol sem találok, az is sokat tud segíteni)
-Vagy a következő gyakorlat: hajtsd le a fejed ülve, egyenes háttal, és kérj meg valakit, hogy ne túl erősen nyomja le a fejed, míg te próbálod felemelni, ugye nyomás alatt. Ismételjétek meg többször, próbálgatva különféle erősségű nyomással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!