Mit csináljak/tegyek? (SEGITSÉG)
Én epilálom. Régebben gyantáztam. Nagyon sok, hosszú (1,5 - 2 cm) szőr volt rajta, szőke színű és undorító volt sajnos, szóval ha tenyleg annyira sűrű és hosszú szálak vannak, akkor nem "elég" a szőkítés, le kell szedni.
26N
2es vagyok.
Egy ideig én is szedtem, próbáltam gyantát is, de utáltam amikor visszanőtt és szúrt, úgyhogy visszatértem a szőkítéshez. Nekem kb 1 cm ahogy nézem, hát ez se túl rövid de legalább nem olyan feltűnő mint anno eredeti színében volt.
Nekem anyu szedte le először olyan 10-12 éves koromban krémmel, mert a suliban kicikiztek a világból és nem mertem rövidujjút felvenni.
5-ös
Vagy csak egyszerűen ilyen a karja. Tudom most ez a hormonhiszti nagy divat, hisz férfiak nőknek érzik magukat és fordítva, vagy még nem tudják. Vannak férfiak, akik gyantázzák magukat tetőtől talpig és feszülős ruhákban járnak... nekik milyen fajta zavaruk van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!