Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A férfiakat mennyire zavarja...

A férfiakat mennyire zavarja egy biszex férfi barát?

Figyelt kérdés
Hetero barátomnak elmondtam, hogy biszex vagyok mivel felhozta a témát. Eléggé ledöbbent, nem is sejtette rólam 15 év alatt, és mondta, hogy fél tőlem. Elmondtam neki többször is, hogy alaptalan a félelme, mert egyáltalán nem tartom vonzónak. Később mikor a kábítószer túladagolása alatt vigyáztam rá akkor is félt, hogy megmolesztálom.

2024. jún. 23. 20:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%

Nem...nem... Te nem a kérdezőnek válaszoltál, hanem egy másik kommentelővel szállták vitába:

" 14/20 Duke81 ***** válasza:

21%

13# Nem nézem le őket csak simán undorodok a melegektől. Olyan pl mint az arachnofóbia. Nem tehetek róla, alapjáraton irritálnak. De nem megyek ki ellentüntetőnek a pridera meg semmi ilyesmi csak nem szeretem őket, ennyi.

Konkrétan azt írtad, hogy "undorodsz a melegektől", és fóbiának aposztrofáltad, ami egyébként nem undort, hanem félelmet jelent elsősorban, de most nem a műveletlenségedről van szó, hanem az intoleráns megnyilvánulásodról.

Azt pedig sosem tudhatod, hogy a családodban ki a meleg, mert ha a többi családtagod is ilyen kretén, mint te, akkor inkább rejtegetni fogják, és nem elárulni az ilyen hozzád hasonló jellemtelen embereknek.

Egyébként, ha egy nyilvános helyen beszólnál valamelyik meleg vagy biszex barátomnak, barátnőmnek, kiállnék mellettük, és lehet beleszaladnál eg olyan pofonba, amit életed végéig nem felejtenél el... ;)

2024. júl. 7. 16:53
 22/30 anonim ***** válasza:
21%

21#

Hidd el kaptam már rengeteg pofont, pont leszarom a tiédet. 25 év küzdősport múlttal nem nagyon izgat. Csak arra figyelj, hogy egyből KO legyen mert ha talpon maradok letépem a fejed és a seggedbe dugom! ;)

2024. júl. 7. 19:34
 23/30 anonim ***** válasza:
27%
Ja nem is a seggedbe, az homo lenne! :) Gay friendly asshole! Legalább tudom, hogy te is egy mocskos kis buzergecó vagy!
2024. júl. 7. 19:36
 24/30 anonim ***** válasza:

Most menj aludni, és próbáld elképzelni, hogy kinek írtad a szarságaidat.

Mert hogy nem ijedtem meg a küzdősport múltadtól, az annak köszönhető, hogy nekem is van sportmúltam, de nem fogok dicsekedni nyilvánosan az eredményeimmel, az nem lenne elegáns...

De mire észbe kapnál, már össze is lennél csomagolva, és már csak a GLS-re kellene várni, hogy mikor visz haza anyádékhoz...;)

2024. júl. 7. 21:23
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Álmodik a nyomor! :D Csicska vagy!
2024. júl. 7. 21:46
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg magadnak köszönheted a hangnememet. Faszt szólogatsz be nekem?! A homokosokat úgy ahogy elviselem magam körül de ha fenyegetnek attól rohadtul agresszív tudok lenni! Nálam pont az ellenkezőjét éred el az ilyennel. Úgyhogy menj te aludni a buznyák haverjaiddal együtt!
2024. júl. 7. 21:49
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, kössünk békét. Sajnos hirtelen haragú vagyok, ez az egyik hibám. Könnyen felkúrom magam ha beszólnak.
2024. júl. 7. 22:10
 28/30 anonim ***** válasza:

Én kimondottan örülnék egy ilyen barátnak.

A haverjaim többnyire homofóbok, de legalábbis mérsékelten toleránsak. Én bi vagyok, megélni nem volt módom, de jól esne egy olyan ismerős, akivel legalább beszélgetni tudok erről.

30/F

okt. 27. 11:01
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem akarnek mert nem akarom hogy buzulni akarjon velem
okt. 27. 11:11
 30/30 anonim ***** válasza:

A 28-ast teljesen megértem,sokan örülnének normális barátságnak. Nehéz ilyet találni,de még nehezebb megtartani !

# 13

okt. 27. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!