A férfiakat mennyire zavarja egy biszex férfi barát?
Nem...nem... Te nem a kérdezőnek válaszoltál, hanem egy másik kommentelővel szállták vitába:
" 14/20 Duke81 ***** válasza:
21%
13# Nem nézem le őket csak simán undorodok a melegektől. Olyan pl mint az arachnofóbia. Nem tehetek róla, alapjáraton irritálnak. De nem megyek ki ellentüntetőnek a pridera meg semmi ilyesmi csak nem szeretem őket, ennyi.
Konkrétan azt írtad, hogy "undorodsz a melegektől", és fóbiának aposztrofáltad, ami egyébként nem undort, hanem félelmet jelent elsősorban, de most nem a műveletlenségedről van szó, hanem az intoleráns megnyilvánulásodról.
Azt pedig sosem tudhatod, hogy a családodban ki a meleg, mert ha a többi családtagod is ilyen kretén, mint te, akkor inkább rejtegetni fogják, és nem elárulni az ilyen hozzád hasonló jellemtelen embereknek.
Egyébként, ha egy nyilvános helyen beszólnál valamelyik meleg vagy biszex barátomnak, barátnőmnek, kiállnék mellettük, és lehet beleszaladnál eg olyan pofonba, amit életed végéig nem felejtenél el... ;)
21#
Hidd el kaptam már rengeteg pofont, pont leszarom a tiédet. 25 év küzdősport múlttal nem nagyon izgat. Csak arra figyelj, hogy egyből KO legyen mert ha talpon maradok letépem a fejed és a seggedbe dugom! ;)
Most menj aludni, és próbáld elképzelni, hogy kinek írtad a szarságaidat.
Mert hogy nem ijedtem meg a küzdősport múltadtól, az annak köszönhető, hogy nekem is van sportmúltam, de nem fogok dicsekedni nyilvánosan az eredményeimmel, az nem lenne elegáns...
De mire észbe kapnál, már össze is lennél csomagolva, és már csak a GLS-re kellene várni, hogy mikor visz haza anyádékhoz...;)
Én kimondottan örülnék egy ilyen barátnak.
A haverjaim többnyire homofóbok, de legalábbis mérsékelten toleránsak. Én bi vagyok, megélni nem volt módom, de jól esne egy olyan ismerős, akivel legalább beszélgetni tudok erről.
30/F
A 28-ast teljesen megértem,sokan örülnének normális barátságnak. Nehéz ilyet találni,de még nehezebb megtartani !
# 13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!