A férfiakat mennyire zavarja egy biszex férfi barát?
Az igazi barátság nem szexről szól,és nem számít benne,hogy a feleknek mi a belső irányultsága.
Meleg férfiként volt hetero barátom, nem is egy,hosszú ideig.Csak aztán a kedves nejük mellett pincsivé váltak és így elkopott a barátság.Újat pedig ma már szinte lehetetlen találni. Olyat ami emberi értékeken alapszik és semmi más nem számít.
Más embert pedig lenézni,undorítónak tartani..hm , hát nem éppen valami nemes gondolkodásra vall és ekkor még finoman fogalmaztam.
Tudomásul vettem a válaszodat, 14-es. Ugye az azért nem baj, ha én melegként nem utálom sem a heterókat,sem a biszexeket, de még a nőket sem ?
# 13
Nagyon sok melegről vagy biszexről el sem hinnéd, hogy azok, mert egyik sem nőies, és nem is úgy viselkednek. Sőt, rengeteg macho van közöttük, és egyiknek sincs a homlokára írva, hogy milyen a szexuális identitása.
Van néhány barátom és ismerősöm, akik már coming out-oltak nekem, és egyszerűen hihetetlennek tartottam, hogy nagy csajozós létükre nem vetik meg a szexet a fiúkkal sem.
Minden csoda három napig tart, egy igazi barátság vagy egy bensőséges haveri viszony egy ilyen infó birtokában sem változik meg.
Ha pedig mégis, akkor nem volt igazi barátság, azért pedig nem kár ha megy a kukába.
#17 Nem meggyőzni akartalak, csak szembesíteni azzal, hogy a veszett lőtéri ebet sem érdekli az, hogy homofób vagy. Nem vagy ezzel egyedül, csak ne hangoztasd, mert ez a 21. században már sokkal nagyobb ciki, mintha valaki nyíltan felvállalja a szexuális identitását.
Szerencsére, a fiatalabb generációk ezen a téren már sokkal elfogadóbbak, mint az idősebb korosztály, közel sem érdekli ez őket annyira, mint az idősebb korosztályba tattozókat.
De ha már ennyire belemélyedtél ebbe a témába, kérdeznék valamit.
Ha a gyerekedről, vagy valamelyik családtagodról, rokonodról, barátodról, ismerősödről, kollégádról, stb. kiderülne, hogy meleg, biszex, vagy egyéb LMBTQ-s, azoktól is undorodnál?
És szerinted akkor nem lenne kölcsönös az undor?
Engem nem zavar, volt ilyen
Aztan azt akarta hogy szexeljunk egymassal, de visszautasitottam
Ugy megsertodott hogy megszakadt a baratsag
18#
Gondolom problémád lehet a szöveg értelmezéssel. Olvasd el elöbb a kerdést aztán az én kommentemet. Valaszoltam rá, hogy mennyire zavar és a válaszom az, hogy nagyon. Pont semennyire sem érdekel, hogy az álláspontom mennyire trendi manapság!
Családban meg sajnos van egy kancsó de ő mar azelött mielött kiderűlt róla is egy hülyegyerek volt, szval nem nagy veszteség. Amugy sem vérrokon, nálunk ilyen aberráció nem fordulhatna elő, hogy valaki bemelegszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!