A férfiakat mennyire zavarja egy biszex férfi barát?
Ha nem nyomulna akkor nem zavarna egyáltalán.
Mint ahogyan az sem zavar ha valaki meleg vagy fekete vagy vegán netalán nílusi krokodilként azonosítja magát.
Ezeket a coming oitokat nem szoktam sosem érteni biszexeknél egy dolog miatt; miért mondjak el egy valakinek, akit nem szeretnek úgy? Az még oke lenne, hogy figyelj, Pistával sokat lógok, de be kell vallanom, ez nem szimpla barátsag, mi egy pár vagyunk... d3 az hogy csak úgy random beközlöd, hogy biszex vagy?
Én sem mondom el egy baráti kávézás közben csak úgy, hogy amúgy hetero vagyok. Nem is várom el ezt mástól sem. Elmondja, hogy most épp Pistivel vagy Marival van, abból leszűröm, hogy melyik csaoatban játszik es kész.
Ha csak ufy elmondana, hogy leszbikus vagy biszex, én se érteném, hogy ezt miert mobdta, akar e tőlem valamit.
Nincs ezzel semmi baj. Rólam is tudja minden barátom és haverom, hogy biszex vagyok.
Semmi nem változott azóta sem köztünk. Illetve később az egyik bevallotta, hogy őt is izgatja ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!