Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szabaduljak meg mindenkitol?

Hogy szabaduljak meg mindenkitol?

Figyelt kérdés
k*rvara kezd elegem lenni mindenkibol, le akarok tiltani mindenkit csak kar hogy nem tudok hova menni. mit tegyek? senki nem figyel ram, mindenki ellenem szovodik, es mar tenyleg nagyon elegem van mert evek ota ezt jatszom. kihasznalnak, es utana ram mondjak hogy sz*r ember vagyok.

2024. jún. 16. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
19%

Mit tennél a legszívesebben ha tehetnéd?

Hová költöznél melyik országba akár?

Mit dolgoznál ha bármit lehetne, vagy dolgoznál egyáltalán?

Van egyetlen egy ember is akit elviselsz, akivel szívesen beszélgetsz akit elviselsz, hogy hozzád ér?

Másik külsőt is választanál ha lehetne?

Hány évesen kezdődtek ezek a problémák?

2024. jún. 16. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen egyszeru: no contact az ilyenekkel. ;-)
2024. jún. 16. 13:51
 3/3 A kérdező kommentje:
16 vagyok, valo igaz hogy nem felnott. 12-13 eves korom ota ezek vannak, jartam is terapiara aztan anyum megtiltotta mert osszeveszett a terapeutaval, igy nagyon nehez most nekem. en probalok eros maradni, de elszokni nem akarok mert a csaladom szeret.
2024. jún. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!