Meglehet szakítani egy baràtsàgot szépen?
Az a gond, hogy nagyon résen kell lenni. Írod, ha felmerül egy gond szólni, de sokan pont ezért nem teszik, mert nem akarnak minden aprsóságon fennakadni, ráadasul nem mindenki tökéletes. Csak hogy mit lát ebből a másik fél. Voltam én is olyan kapcsolatban, ahol konkrétan meglepetés volt, amikor kiadta az utamat az ismerősöm, mert ha rákérdeztem, hogy zavarom-e, nem zavartam, ha kérdeztem, hogy eszünk-e együtt, belement, ha írtam neki, reagált, aztán hónapok múlva kiderült, hogy túl sok voltam neki végig, odáig bírt, én pedig nem igazan tudtam összekapcsolni, hogy előző héten együtt ebédeltünk és nevettünk most meg kiderül, hogy nem kedvel, sőt szid engem meg azt mondja, hogy menjek pszichológushoz meg hogy sosem voltunk barátok, én ezt így nem tudtam értelmezni, próbaltam keresni, hogy mi történhetett abban az időben ami azután volt, hogy utoljára beszélgettünk és hogy kiadta az utamat.
Na én ebből nem tanultam és hagytam, hogy egy nővel odáig jusson a kapcsolatunk, hogy én nem bírom már elviselni őt, mert olyan energiavámpír, konkrétan ha meglátom, hogy írt nekem, fenhangon szitkozódok. Ha most leülnék vele es megszüntetném a kapcsolatot, akkor biztos úgy lenne ő, ahogy én voltam, az meg tahóság lenne a részemről.
1-es a ritkitas annak a felnek aki nem ugy gondolja serto,mert erzi valami nem jo de nem tudja mi es tépelődik rajta.Volt akivel ugy ment szet hogy mind ketten ugy ereztuk es abbamaradt nagyobb harag nelkul.Az egyik gyerekkori baratnomrol van szo.Abban az idoben mindkettonket mas toltott ki.De kb.1-2 eve szoktunk talalkozgatni es ugyanott tudjuk folytatni.
2-es igen altalaba ugy van a masik tul soknak erzi.Aki velem ezt csinalta neki sok volt mikor hetente,masfel hetente szerettem volna talalkozni mikor regebben o igenyelte akkor lehetett hetente 2-4 talalka is.Nem szep veget ert.O redukalta volna havira a talalkat.Nekem meg az nem baratsag ha ilyen fogado ora szinten mukodik.Meg volt meg sok minden.Bennem mindez keseru szajizt hagyott es igy is ereznek ha talalkoznank mivel tisztazni nem akarta mert ezek szerint a reszerol nem volt mit.
Nincs szép megszakítás,mert mindig az egyik fél sérelme kerül felszínre. Amivel a másik nem fog egyet érteni. Aztán csak veszekedések lesznek.
Legjobb bnőmmel is csúnya össze veszés lett a vége, 5 év barátság kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!