Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok! Van-e fiú barátotok?

Lányok! Van-e fiú barátotok?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi fér ebbe bele és mi nem?
máj. 29. 21:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Van és annyi fér bele, mint ami a nőnemű barátaimmal.
máj. 29. 21:37
 2/18 Katona Dius ***** válasza:
100%
Van, kb 10 éve vagyunk nagyon jó barátok. Ugyanannyi fér bele, mint a lány barátokkal.
máj. 29. 21:43
 3/18 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, 2 legjobb barátom van és mindkettő férfi. Ugyanaz fér bele, mintha nők lennének.
máj. 29. 22:18
 4/18 anonim ***** válasza:
62%

Koszonesnel puszi. Semmi oleles vagy atkarolas. Nincs strandolas vagy egyeb ,ahol az utcai ruham nelkul lat. Neh felreertse. Szoval mintha egy masik fiu lennek. Ez igy bevalt.

Ahogy a parkspcsolatom ellen beszel,tiltom. Amugy se szoktam reszletekbe avatni.

máj. 29. 22:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
nincsen. régebben volt, de amint barátnője lett egyből nem beszéltünk.
máj. 29. 23:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Ment a ződ kéz mindenkinek!
máj. 29. 23:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Van

Mi az hogy mi fer bele? Baratok vagyunk gyerekkorunk ota

Csak azert mert ellenkezo nemuek vagyunk még nem kell dugnunk egymassal

máj. 30. 06:35
 8/18 anonim ***** válasza:
Van, annyi fér bele, mint a lány barátokkal. Én pl nem vagyok ölelgetős meg ilyesmi szóval ezt a srácokkal és a lányokkal sem szoktam. Szexuális jellegű poénok se jellemzőek, ha van mégis ritkán, az tényleg csak vicc, nem vonzódom hozzájuk, akihez igen, azzal nem leszünk haverok mert vagy lefekszem vele ha szingli vagyok, vagy simán csak nem kezdünk el együtt lógni, ha nem.
máj. 30. 07:26
 9/18 anonim ***** válasza:

Igen, a legkedvesebb barátaim közül kettő srác. Egyikük osztálytárs volt még gimiben, előtte meg általánosban évfolyamtárs. A másikuk pedig egyetemen szaktárs, ő mondjuk idősebb nálam pár évvel.

Ugyanazt tudom mondani, mint amit előttem is írtak a többiek: annyi fér bele, mint a lány barátokkal.

máj. 30. 10:21
 10/18 anonim ***** válasza:

Csak érdeklődésképpen: Akik azt írták, hogy ugyanannyi fér bele, mint lány barátokkal: intim(ebb) témák megbeszélése is ugyanúgy belefér, mint lány barátokkal? Nem feltétlenül szexualitásra gondolok (de akár az is), hanem pl. női témák is ugyanúgy beleférnek fiúkkal/férfiakkal? Nem beszélgettek másképp egy fiú baráttal mint egy barátnővel? Vagy pl. a fizikai kontaktusnál is pont ugyanott vannak a határok, mint a barátnőkkel? Ugyanazt megengeditek a fiúknak mint a csajoknak?

Tehát ha van egy fiú/férfi barátotok, akkor mindig, mindenben pont ugyanannyit engedtek meg neki, pont ugyanott vannak mindenben a határok? Szavakban, tettekben, fizikai kontaktusban, beszédtémákban, beszédtémák mélységében stb.? Csak mert furcsa, hogy mindenki azt írja, hogy pont ugyanannyi fér bele. Szerintem nem, vagy nem feltétlenül, vagy nem mindig, vagy nem mindegyikükkel, ha fiúkról van szó.

máj. 30. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!