Lányok, piros szivecskét ti milyen esetben küldötök fiú barátotoknak? Barátságba ez beleférhet?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 15:30
1/11 anonim válasza:
Piros szivecske nálam akkor is belefér ha csak szimplán jóban vagyok vele.
Barátságban nálam arcra puszi is belefér.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát én sem értem hogy elköszönéskor puszi, meg szívecske emojit küldött, nem tudom mit reagáljak, hogy vajon hogy gondolhatja, esetleg csak jóbaráti szándék lehet mögötte vagy kicsit több.
2023. máj. 10. 15:46
4/11 anonim válasza:
Igen, belefér. De nem minden napos esetben
5/11 Hans Pötterman válasza:
Férfiként válaszolok,van egy lány barátom akivel ilyen a viszonyunk, de ez már úgy 7 éves barátság és soha az életben egy gondolat erejéig se merült fel semmi több még akkor sem amikor mindketten egyedülállók voltunk, így beleférhet
6/11 anonim válasza:
Facebookon szoktam látni, hogy vannak akik mindenre szórják a szivecskéket mintha fizetnének érte, szóval szerintem már elvesztette az eredeti jelentőségét ez az emoji.
7/11 anonim válasza:
Nincsenek fiú barátaim. Ez a kategória nem létezik.
8/11 anonim válasza:
a legtöbb fiú ezt túlgondolja, mint látható is a példa esetedben
9/11 anonim válasza:
Nekem egy fiú barátom van. Nem küldök neki piros szivecskét, de nem olyan okból, mert azt gondolom, hogy félreértené, szimplán nem nagyon használom ezt az emojit. Max. a rokonaimnál, de amúgy nem. Facebookon szoktam sokszor ilyennel reagálni, de szerintem az más, mint privátba valakinek szívet küldeni. Én így vagyok vele.
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy csak furcsa volt nekem ez, csak én látok bele többet! De akkor figyelmen kívül hagyom már.
2023. máj. 10. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!