Van egy osztálytársam lány aki állandóan ki öltözik az iskolában, miniruhák, combig csizma piros vagy fekete, ki pakolja magát. Szerintetek az ilyen szűz még?
Gondolom végzős?
Amúgy nem hiszem hogy az lenne. Nekem is volt egy osztálytársam, suliba magától egy szót nem szólt, de aztán ahogy kiléptünk onnan teljesen megváltozott.
Nehez megmondani ki szuz es ki nem. Minden ember mas karakter, szemelyiseg..
Pl. Nalunk volt egy lany aki atlagos kulseju streber stb, aztan kiderult h kefelt egy tanarral :D
Ennyi alapján nem lehet megmondani. Nálunk pont egy visszafogottan öltözködő, semmi extra lány volt a legnagyobb ribi.
Egy ideig jóban voltunk, sok mindent mesélt amik miatt egyre kevésbé lett szimpi, viszont a végén összejött egy közös barátunkkal és őt is megcsalta, onnantól kezdve inkább hanyagoltam.
Szerintem emberileg abszolút mélypont odaid süllyedni, hogy lányok szüzességét akarod kitargyalni.
Pláne a neten, idegenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!